Stream NFL-spil live hvor som helst med Game Pass

american football stream nfl spil bor overalt i udlandet


Endelig er det tid for den 95. NFL-sæson, der starter torsdag 4. september. Super Bowl-mestre Seattle Seahawks er vært for Green Bay Packers i Seattle. Er du i udlandet? Bare rolig, SaferVPN har du dækket! Læs videre for at lære, hvordan du kan streame NFL-spil live hvor som helst eller endda spare penge, når du ser NFL i USA!

NFL-statistikker og -plan

Med sit 67 591 gennemsnitlige deltagelse pr. Kamp er det den mest populære sportsliga i USA. Sidste års ordinære sæson havde 205 millioner unikke seere på tv, hvilket gjorde det til det mest sete show på amerikansk tv i hele 17-uges sæsonen!

32 hold kæmper mod det i løbet af 17 uger for at blive blandt de 6 hold, der går til slutspillet. De to bedste hold i slutspillet går mod hinanden i Superbowl, der er planlagt til 1. februar 2015 i Glendale, Arizona.

Den almindelige sæson 2014 starter torsdag den 4. september med Seattle Seahawks, der er vært for Green Bay Packers, og stirrer kl. 20:30 ET og vises på NBC. Resten af ​​den første uges tidsplan er som følger, og den relevante tv-station vises til venstre:

Søndag 7. september:

Planlæg den første uge af NFL regulalr sæson 2014. Se den i udlandet, eller undgå blackout med SaferVPN

Mandag 8. september:

Plan for NFL mandag 8. september. Se det i udlandet, eller undgå afbrydelser med SaferVPN

Resten af ​​sæsonens tidsplan er tilgængelig her.

Sådan streames NFL-spil live hvor som helst

Først og fremmest, få din gratis prøveversion af SaferVPN eller se på vores planer, før du fortsætter med de næste trin, der er beskrevet nedenfor.

Spillene vises på NBC, FOX, CBS og ESPN i USA. Hvis du eller nogen af ​​dine kære har et abonnement hos nogen af ​​disse tv-stationer, er du god til at gå. Kør blot SaferVPN, opret forbindelse til den amerikanske VPN-server, der er tættest på din nuværende placering og log ind på tv-selskabets online stream, ligesom du var i USA. Dette fungerer også, hvis dit område er under mørklægning – bare forbindelse til vores amerikanske øst- eller amerikanske vest-server, og du kan se spillet!

Game Pass – Din nøgle til hele NFL-sæsonen

NFL Game Pass Gør det muligt at streame NFL-spil live. Se alle sæsonspil, slutspil og Superbowl uden for USA. Brug SaferVPN til Game Pass-adgang i USA.NFL Game Pass Gør det muligt at se alle sæsonspil, slutspil og Superbowl uden for USA. Brug SaferVPN til at omgå geo-begrænsninger og få adgang til Game Pass i USA!

Hvis du ikke har adgang til et amerikansk kabelabonnement, er der noget, der hedder Game Pass. Det er en NFL-streamingtjeneste, der kun er tilgængelig uden for USA og lader abonnenter se alle ligakampe, slutspil og Superbowl. Der tilbydes 3 pakker:

 • Følg dit team til USD 99,99, hvilket giver dig fuld adgang til live spil for dit valgte team. God til de hårde hjemmelagets fans med et begrænset budget. Nedadgående inkluderer det ikke Playoffs eller Superbowl.

 • Sæsonpas til USD 129,99 giver dig adgang til alle almindelige sæsonspil, men ikke Playoffs eller Superbowl.

 • Sæson Plus til 199,99 USD giver dig mulighed for at se ALLE spil, inklusive Playoffs og Superbowl. Det er den komplette pakke til alle NFL-elskere derude.

Den hollandske trick gratis NFL overalt

[Opdatering 30. juli 2015: I skrivende stund er der desværre ingen fri adgang til NFL Game Pass fra Holland længere, så skift til en hollandsk IP-adresse fungerer ikke længere.]

I de sidste par år fik hollænderne af en eller anden grund fri adgang til NFL Game Pass. Der er masser af spekulationer om, hvorfor det måske er en fejl eller måske prøver NFL at opbygge et efterfølgende i Holland. Det blev rapporteret, at det blev stoppet i slutningen af ​​2013, men det fungerer muligvis igen.

For at drage fordel af den skal du bruge en hollandsk IP-adresse til at oprette forbindelse til Game Pass webstedet. Få en ved at bruge SaferVPN til at oprette forbindelse til vores hollandske VPN-server. Når du er tilsluttet, skal du gå ind på Game Pass-webstedet, vælge at tilmelde dig en pakke, og det skal ikke bede dig om nogen kreditkortoplysninger, det skal være alt sammen glat sejlads gennem processen.

Varsel! Vi kan ikke garantere, at det fungerer i denne sæson, så vi anbefaler dig at prøve SaferVPN-prøven og prøve det selv, når NFL-sæsonen starter. Efterlad en kommentar nedenfor for at fortælle os, om det fungerer for dig eller ikke – eller om du har andre tip til at dele om, hvordan du ser NFL.

Amerikanere, gå ikke glip af dette: Game Pass er et billigere alternativ, selv for amerikanere, der i øjeblikket er i USA, sammenlignet med for eksempel DirectTVs $ 329-pakke, som kun giver dig mulighed for at se søndagsspilene! Alt hvad du skal gøre er at få en VPN for at oprette forbindelse til en udenlandsk IP-adresse til Game Pass, og du kan begynde at se spilene enten gratis (hvis den hollandske metode fungerer) eller for kun USD 199,99!

Har du et parabol-abonnement? Vi har gode nyheder!

For alle jer, der har et US Dish-abonnement, eller kender en der har, kan du se spilene hvor som helst med deres service Dish Anywhere. Det giver dig mulighed for at se alle spil, der vises på de kanaler, der er inkluderet i din parabol-pakke. For at se, hvilke spil der vises, skal du tjekke deres Game Finder. Bemærk, at parabolen hvor som helst kun fungerer, hvis du er i USA, så husk at oprette forbindelse til din nærmeste amerikanske VPN-server, og du er klar til at se NFL, selvom du er i udlandet!

Så hvad venter du på? Tilmeld dig SaferVPN eller start din gratis VPN-prøveperiode nu for at gøre dig klar til 95. sæson af NFL!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map