Sådan sparer du penge på Nintendo Switch

Sådan sparer du penge på Nintendo Switch


Vil du vide, hvordan du bruger en VPN til at drage fordel af prisvariationer og få den billigste pris for din Nintendo Switch? Læs videre! 

Hvis du nogensinde har spillet Mario Kart, er du sandsynligvis en fan af Nintendo. Den 3. marts frigav virksomheden Nintendo Switch, en hybrid videospilenhed, der kombinerer både traditionelle og mobile spiloplevelser.

Interessant nok viser det sig, at Nintendo Switch kan findes billigere på forskellige geografiske placeringer. Her er mere information om den nye spilkonsol og alt hvad du har brug for for at nyde den til den billigste pris!

Sådan gemmer du på #NintendoSwitch med en #VPN! Klik for at tweet

Hvad er Nintendo Switch?

Nintendo, et verdenskendt videospilfirma, der blev grundlagt i 1889, nægter at miste fart efter 127 års spilproduktion. Den 21. oktober 2016 afslørede Nintendo en hjemme- / håndholdt spilhybrid, Nintendo Switch. Det sømløse design tilbyder en enkelt tabletlignende base med to aftagelige “Joy-Con” trådløse controllere på hver side. Dette betyder, at den nye switch er utroligt rejsevenlig med den bærbare skærm, der fungerer som både den håndholdte enhed og konsollen.

Den nye udgivelse fremhæver meget forventede spil som:

 • Legenden om Zelda Vindens ånd
 • Arme
 • Mario Kart 8 Deluxe
 • Splatoon 2
 • NBA 2K18
 • De ældre ruller V: Skyrim
 • Super Bomberman R

og tonsvis af andre titler.

Hvorfor du skal bruge en VPN med Nintendo Switch

Som med de fleste spil tilbyder Nintendo Switch regionale eShops, hvor brugere kan downloade spil og indhold. Dette betyder, at en VPN i væsentlig grad kan påvirke de priser, du betaler for produkter, der tilbydes af Switch, afhængigt af din placering.

 • Priserne varierer fra land til land.

  Selvom Nintendo Switch’s indhold ikke er geobegrænset, varierer priserne på konsollen efter land.
  Her er en liste over priser for spilkonsollen afhængigt af hvilket land du vil bestille fra:

  Land

  Pris (USD)
  Australien$ 351,10
  Canada$ 302,74
  Europa$ 350,05
  Japan$ 262,46
  New Zealand$ 389,65
  Det Forenede Kongerige$ 337,30
  Forenede Stater$ 299

  Heldigvis betyder forskellige priser, at du kunne spar utrolige $ 127,19 USD hvis du skulle bestille fra Japan i stedet for New Zealand!!!

  Du vil med glæde høre, at ved hjælp af et Virtual Private Network (VPN) giver du adgang til disse geobegrænsede rabatter, hvilket betyder, at du kan få din Nintendo Switch til den bedste pris – uanset hvilket land du bor i!

  For eksempel, når du bruger SaferVPN, kan du praktisk talt opholde dig i landet med de billigste priser og få den rabat, du gerne vil! Læs vores trinvis vejledning i slutningen af ​​denne blog!

 • Brug den gratis prøveperiode for abonnementstjeneste.

  Ud over prisvariationerne efter land tilbydes Nintendo Switchs gratis prøveversion af deres abonnementstjeneste (startede i marts, efterfulgt af en fuld lancering i efteråret 2017) kun i USA, Canada og Mexico.

  Heldigvis løser en VPN dette inden for få sekunder! Du skal bare oprette forbindelse til en SaferVPN-server inden for et af de nævnte lande, og viola! Øjeblikkelig adgang til deres eksklusive gratis prøveversion!

 • Brug en VPN for at holde din spiloplevelse sikker og sikker.

  Brug af en VPN giver dig komplet, ubegrænset adgang, samtidig med at du beskytter dig mod IP-lækager og DDOS-angreb – to meget almindelige problemer, som spillere står overfor online.

  Ved at surfe anonymt med en krypteret VPN-forbindelse på bankniveau kan du beskytte alle dine kreditoplysninger og personlige oplysninger.

Sådan bruges en VPN med Nintendo Switch

Hvis du gerne vil opleve de utrolige besparelser, som en VPN kan tilbyde, skal du følge vores hurtige trin for trin-guide og begynde med at spare med det samme! Med en anonym VPN kan du undgå geo-blokering og få adgang til ethvert indhold overalt ved at få en ny IP-adresse. På denne måde kan du narre webstedet til at tro, at du er i et andet land. For at drage fordel af de største besparelser skal du blot vælge den server, der ligger i det land, hvor du oplever de laveste omkostninger!  

Sådan gemmer du mest på Nintendo Switch i kun 3 enkle trin:

1) Få en SaferVPN-plan, eller start din gratis prøveperiode, hvis du ikke har en konto endnu.

2) Opret forbindelse til en server placeret på det ønskede sted.

spare penge Nintendo Switch Japan VPN-server SaferVPN

3) Få adgang til Nintendo Switch, så ser du priser (eller en gratis prøveoption), ligesom du var på et sted, hvor de billigste priser er!

Du kan bruge denne samme metode, når du tjekker alt det nye tilbehør til din enhed!

Med SaferVPN kan du få adgang til denne fantastiske service overalt overalt i verden på mindre end 30 sekunder!

Vi håber, du fandt denne blog hjælpsom! Du er velkommen til at kommentere nedenfor, og hvis du vil holde dig opdateret med alle tipene til at få adgang til den bedste spilunderholdning, skal du sørge for at oprette forbindelse til os på sociale medier. Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map