Sådan ses UEFA Champions League-semifinale

UEFA Semifinaler


Gå ikke glip af UEFA Champions League semifinaler! Vi har samlet alt hvad du har brug for at vide for at fange al den handling lige fra hvor du sidder (uanset hvor du er!).

Opstillingen til Champions League-semifinalen er endelig klar, og tro på os, du vil ikke gå glip af det!

Starter 2. maj & 3., efterfulgt af holdene, der spiller den anden etappe på 9. maj & 10th og pakker op med finalen på lørdag 3. juni, vi har alt hvad du har brug for at vide om matchups, tidsplaner og tv-stationer.

Læs mere om, hvordan en VPN kan fjerne blokering af dine yndlingssportkanaler til online streaming, så du gå ikke glip af et minut af handlingen!

Om semifinalerne i UEFA Champions League 2017

Sjov kendsgerning: Intet hold har nogensinde vundet back-to-back titler i UEFA Champions League.

Kunne Real Madrid, som forsvarer mestere (for tolvte gang), være den første til at tage denne titel?!

I år tager Real Madrid på sig deres nylige rivaler Atletico Madrid. At spille den anden etape bliver en spændende matchup mellem Monaco (når de sidste fire første gang siden 2003-04) og Juventus.

Her er nogle forudsigelser til dette års UEFA Champions League:

UEFAs artikel hævder, at historien favoriserer Juventus over Monaco, da Monaco har tabt tidligere kampe mod Juventus. Selvom Monaco har vandt 12 af deres sidste 14 kampe, Juventus har kun tabt en af ​​deres sidste 22 kampe.

Selvom vi ikke ser publikums favorit Lionel Messi, som scorede sit 500. mål under sin kamp mod Real Madrid, er der stadig flere action, som du ikke vil gå glip af. Læs videre for at finde ud af hvordan!  

UEFA Champions League-plan

Finalen finder sted lørdag den 3. juni på Millennium Stadium i Cardiff, Wales. Skemaet er som følger:

Semi-finalerne:  finaler:
  Tirsdag 2. maj    Onsdag den 3. maj    Tirsdag den 9. maj     Onsdag 10. maj     Lørdag den 3. juni  
   Real Madrid
  Atlético Madrid
  Monaco
  Juventus
  Juventus
  Monaco
Atlético Madrid
Real Madrid
  TBD
  Spil 1  Spil 1  Spil 2  Spil 2  finaler
  11:45  11:45  11:45  11:45  11:45

STEM: Hvilket hold bliver Ultimate UEFA Champions League-vinder?

UEFA Champions League 2016 Broadcasters

UEFA er mest set sportsliga i verden, så det er ingen overraskelse, at flere internationale tv-selskaber vil streame mesterskabet.

Selvom UEFA.com tilbyder live-score, er de mest populære tv-stationer, der tilbyder tv-udsendelse & online streaming inkluderer:

OmrådeTv-selskaber
Forenede StaterFox Soccer 2GO USA, SE ESPN, Fox Sports 1 USA, Fox Sports GO, ESPN Deportes TV
Det Forenede KongerigeBT Sport Live Streaming, BBC Radio 5 Live, BT Sport Europe, BT Sport Ultra HD
mellem ØstenBEIN SPORTS CONNECT Arabia
AustralienbeIN Sports Australia, beIN Sports Connect Australia, SBS One Australia
IndienTen Action, Ten HD, TEN Sports LIVE
SpanienAntena 3, TV3
TysklandTeleClub Sport Live, Sky Go Deutschland, SRF zwei, Sky Sport 1 HD
CanadaRDS 2, TSN3, TSN5, TSN4, TSN1

Hvis dit land ikke er angivet, kan du finde en massiv liste her, der indeholder detaljeret information om hver tv-station og region.  

Imidlertid er mange abonnementer enten betalte månedlige tjenester, kræver en deltagende kabeludbyder eller er betaling pr. Visning.

Heldigvis tilbyder Storbritanniens BT Sport live-streams af spil til gratis! Desværre, hvis du bor uden for Storbritannien, du kan støde på dette:

BT Sport er ikke tilgængelig geo-blokke

For ikke at bekymre dig, næste gang viser vi dig, hvordan du øjeblikkeligt får adgang til live stream af UEFA Champions League-semifinalen!

Sådan ses UEFA Champions League-semifinalen gratis

Uanset om det er geobegrænsninger, abonnementskrav eller anden digital Hangup, SaferVPN kan overvinde disse forhindringer! Ved at ændre din IP-adresse (din unikke id på nettet) giver SaferVPN brugere mulighed for praktisk talt at ændre deres placering til ethvert sted i verden!   

Så hvis du gerne vil se mesterskaberne gratis ved at få adgang til “lokale” tv-stationer i England, er det ikke noget problem. Sådan gør du på mindre end 30 sekunder:

 1. Download og installer SaferVPN.
 2. Kør SaferVPN via vores apps eller Chrome-udvidelse og opret forbindelse til serveren, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret (i dette tilfælde Storbritannien). UEFA Champions League semifinaler SaferVPN UK Server
 3. Gennemse til BT Sports hjemmeside, og start streaming af UEFA Champions League-finalen! Det er alt, hvad der er der til det!

Start live streaming af mål!

Hvis du ikke endnu har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så har du intet at tabe!) Eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde en ubegrænset verden af ​​streaming sportsunderholdning. Med blot et enkelt klik kan du se UEFA Champions League semifinaler overalt.

Hvis du er sportsfan, skal du tjekke vores komplette guide til, hvordan du fjerner blokeringen og gemmer ved live sportsstreaming. Vi har nogle tip, som du ikke vil gå glip af til alle dine favorit live streaming-begivenheder!

Og husk, gå ikke glip af UEFA Champions League-finalen, der finder sted den 3. juni!

Har du flere spørgsmål om, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Skyd os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map