Sådan ser du Silicon Valley sæson 4 online hvor som helst PLUS overraskende sæsonmildere

Sådan ser du Silicon Valley sæson 4 online hvor som helst


Hvis du spekulerer på, hvad der går ned i Silicon Valley denne sæson, har vi samlet alle de oplysninger, du har brug for for at få debuten hvor som helst i verden!

Den helt nye Silicon Valley sæson 4 vender tilbage på HBO søndag 23. april (10: 00–10: 30 p.m. ET / PT)!

Denne Emmy-vindende komedieserie, der fokuserer på Silicon Valley-teknologibranchen, har tonsvis i vente til Pied Piper denne sæson. HBO har formået at stjæle noget af rampelyset væk fra Netflix, men da HBO kun er tilgængelig i USA, betyder din fysiske placering noget, når du prøver at se det.  

Bare rolig! Vi ved bare hvordan vi kan komme omkring dette. Vi fortæller dig nøjagtigt, hvordan du kan låse Silicon Valley online og følg alle de vittige latter-ud-høje sjove øjeblikke denne sæson!

Se #SiliconValley Online – fra hvor som helst i verden! Klik for at tweet

Når Silicon Valley sæson 4 udsendes

Sæsonpremieren udsendes Søndag den 23. april (10: 00–10: 30 p.m. ET / PT).

Thomas Middleditch, med hovedrollen som Richard Hendricks, er den genert, tilbagevendende programmør, der er ansvarlig for at starte en milliard dollar teknologisk platform kaldet Pied Piper. I samarbejde med sit team af kyndige kodere kæmper gruppen med processen med at starte deres eget firma. Gennem deres rejse til (håbefuld) succes arbejder de på at overvinde hindringerne, der følger med det konkurrencedygtige iværksættermiljø i Silicon Valley.

Hvis du har brug for en hurtig genopfriskning om, hvad der skete sidste sæson, er her sammenfattelsen af ​​sæson 3:

Den nye sæson vil fortsætte deres komiske perspektiv på denne hurtige, højteknologiske industri. Så læs videre, hvis du vil vide mere om sæsonen, og hvordan du kan se Silicon Valley Online, uanset hvor du er!  

Silicon Valley Online Trailer

Hvis du ikke har set de første tre sæsoner, har du lige nok tid til at overse serien lige før sæsonpremieren!

Her er Silicon Valley sæson 4 Trailer:

*Spoiler alarm *

HBO har også udgivet en ekstra trailer til sæsonen, der viser Richard Afslutning holdet og har til hensigt at tage Pied Piper-navnet, når han tager ud på egen hånd..
Læs spoilerne nedenfor for flere detaljer!

Her er teaseren:

Silicon Valley sæson 4 Spoilers

Sæson 4 begynder sandsynligvis med at følge virksomhedens vej til bedring efter den nylige scarm fra clickfarm, der truede Hoolis Gavin Belson. Der er også spekulationer om, at virksomheden vil omdirigere fokus mod deres videobaserede PiperChat – en produktion understøttet af Dinesh og Gilfoyle, men mindre godkendt af Richard. I slutningen af ​​sæson 3 er Elrich bekymret for sine investeringer, mens Big Head kun ser ud til at gøre hans ting værre.

Fra disse personlige interne konflikter bliver det klart, at denne sæson måske har lidt mindre at gøre med faktorer udefra og i stedet måske målrette deres infrastrukturproblemer. ”Indtil nu føles det som om konflikten kommer udefra og ind,” sagde Middleditch. ”Forudsætningen for denne sæson er konflikten, der kommer slags indeni.”

Det ser ud til, at PiperChat vil introducere en verden af ​​problemer i virksomheden, især efter at den nye officielle trailer netop viste Richard Hendricks afslutter Pied Piper! Hvis dette ikke var skør nok, planlægger han tilsyneladende at beholde virksomhedens navn og bruge platformen til at oprette et “nyt internet.”

Selvom Internettet ikke har spildt masser af spoilere, vil Silicon Valley uden tvivl være en fortsættelse af både den sjove og nådeløse virkelighed omkring opstart af tech-industrien. Vi personligt kan ikke vente med at finde ud af, om Dineshs PiperChat-app vil være en succes for virksomheden, og hvis Richard’s midlife-freakout og tilbagetrækning fra Pied Piper helt vil være slutningen på virksomheden!

Sådan ser du Silicon Valley Online

For alle dem uden kabel er stedet at fange debut i Silicon Valley sæson 4 HBO Now. Denne OTT-platform giver dig mulighed for at nyde programmering og live-premier på enhver enhed uden kabelabonnement. Plus, hvis du ikke allerede har tjenesten endnu, giver HBO Now dig en gratis måned til at starte. Temmelig forbløffende, ikke?

Silicon Valley 4 Online HBO NU Login

Men vent et øjeblik – se på det fine udskrivning:

Silicon Valley sæson 4 Online geo-begrænsninger

”HBO NU er kun tilgængelig i USA. og visse amerikanske territorier, hvor en højhastighedsbredbåndsforbindelse er tilgængelig. ”

Inden dine drømme er skamløst, har vi en enkel løsning, der giver dig mulighed for at fange dette års debut på få sekunder – En VPN.

Ved at oprette forbindelse til en VPN kan du ændre din IP-adresse, som i bund og grund er din unikke id på internettet, der afslører din fysiske placering. Ved at ændre din IP-adresse kan du maskere din faktiske placering og surfe på nettet, som om du var i et andet land. Dette giver dig mulighed for at streame forskellige shows og film fra forskellige steder!

Sådan ser du Silicon Valley sæson 4 fra absolut ethvert sted:

 1. Download og installer SaferVPN.
 2. Kør SaferVPN på din mobiltelefon og opret forbindelse til vores USA East- eller US West-server, hvor HBO Now er tilgængelig.Silicon Valley sæson 4 online adgang med SaferVPN mobilapp
 3. Få adgang til HBO NU med vores iOS, Android, Windows eller Mac eller bare ændre din geo-placering direkte i din browser med vores hurtige & sømløs Chrome-udvidelse.
 4. Download HBO Now via Google Play eller Apple app store, og du er klar til at se Silicon Valley online!

*Ud over HBO Now kan du også fange sæson 4-premieren via DISH Network’s SlingTV. Kabelskæringen inkluderer en HBO-kanaludvidelse, gratis 7-dages prøveversion og bedst af alt, ingen kontrakt. Tjek mere om, hvordan du får adgang til det i vores tidligere blogindlæg Sling TV: Få adgang til Ultimate Cord Cutting Service overalt!

Bliv klar til at streame …

Hvis du ikke endnu har SaferVPN, kan du tilmelde dig en plan i dag (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så har du intet at tabe!) Eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde en ubegrænset verden af ​​streaming underholdning.

Med kun et enkelt klik kan du se Silicon Valley sæson 4 hvor som helst!

Har du flere spørgsmål om, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Opret forbindelse med os på sociale medier eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map