Sådan ser du Game of Thrones sæson 6 online hvor som helst + 6 overraskende sæsonspoilere

Sådan ser du Game of Thrones sæson 6 online uden for USA PLUS 6 Overraskende spillere


Vinteren kommer med Game of Thrones sæson 6 Premiere, og vi har alle detaljerne til dig om, hvordan du får denne store debut fra overalt i verden.

Når Game of Thrones starter

Det er det øjeblik, alt hvad du loyale Game of Throne-fans har ventet på: sæson 6-premieren. Og heldigvis skal du ikke vente meget længere. Game of Thrones sæson 6 debuterer Søndag den 24. april kl. 21 EDT på HBO og vil simulcast i Det Forenede Kongerige på Sky Atlantic, kl. 02.00 den 25. april.

Denne sæson formodes at være den mest dramatiske og intense endnu, da de levende og de døde verdener forbereder sig på at kollidere.

Game of Thrones Trailer

Ansvarsfraskrivelse: * Sæson 5 SPOILER ALERT *

I slutningen af ​​sæson 5 så vi Jon Snow besejre en af ​​de hvide vandrere, snævert undslippe de dødes hamst, kun for at vende tilbage til Castle Black for at blive forrådt af hans mænd. I mellemtiden slap Daenerys næppe et overraskelsesangreb fra Harons sønner ved at flyve væk på hendes drage, Drogon, under den blændende sol i Meereen. Disse scener sætter blandt andet tonen for et dramatisk magtskifte i sæson 6 …

Hvad kan vi forvente næste gang? Her er sæson 6 traileren i al sin prakt:

Hvad synes du? Tror du, at Jon Snow vil vende tilbage til denne sæson som en af ​​de døde?

Game of Thrones sæson 6 Spoilers

Som du kan forestille dig, kører rygtemøllen med masser af spekulationer om, hvad sæson 6 vil bringe. Her er 6 af de mest interessante rygter, vi har hørt indtil videre:

 1. Jon Snow er død, i det mindste ifølge HBO-præsident Michael Lombardo. Skuespiller Kit Harington vendte dog tilbage til sættet, mens sæson seks filmede, optræder i traileren for sæson 6, og han er på plakaterne for den nye sæson, så det ser ud til, at han vil optræde som form eller form – død eller levende.
 2. En teenage Bran debuterer; hans sidste optræden var i slutningen af ​​sæson 4, da han finder Three-Eyed Raven. Skuespiller Isaac Hempstead Wright har fortalt pressen, at Bran i denne sæson vil være i stand til at udnytte sine warg-færdigheder for at kunne se vigtige begivenheder i fortiden, nutiden og fremtiden. 
 3. Ifølge skuespillerinde Lena Heady vil Jaime og hans søster / elsker Cersei genforenes, og det vil være uhyggeligt – “på et underligt niveau på alle tidspunkter” for at være nøjagtige. I sæson 5 ser vi Jaime forlade for at hente deres datter, Myrcella, men vender tilbage med sin krop, efter at hun er blevet forgiftet og dør i hans arme. I mellemtiden ryktes det også, at Cersei og Olenna fortsat vil være i strid med hinanden.
 4. Med nylige pressefotos er der nogle spekulationer om, at Sansa muligvis er gravid, og hun kan muligvis bære Ramseys barn …
 5. Denne sæson vil TV-veteranen Ian McShane lave en kort komo, “at bringe nogen tilbage, som du tror, ​​du aldrig vil se igen” og introduktionen af ​​CSI-skuespiller Melanie Liburnd som en anden rød prinsesse.
 6. Forbered jer på den største kampscene endnu… Forfatter-producent Byran Cogman fortalte Entertainment Weekly, at i sæson 6 samles historien, budgettet, timingen og ressourcerne for at opfylde holdets ønsker om at udføre en “ordentlig kamp.”

Sådan ser du Game of Thrones Online

For alle dem uden kabel er stedet at fange debut i sæson 6 HBO nu. HBOs OTT-platform, HBO Now, giver dig mulighed for at nyde al deres programmering og live-premier på enhver enhed uden et kabelabonnement. Plus, hvis du ikke allerede har tjenesten endnu, giver HBO Now dig en gratis måned til at starte. Temmelig forbløffende, ikke?

Se Game of Thrones sæson 6 Online HBO nu

Men vent et øjeblik – se på det fine udskrivning:

Se Game of Thrones sæson 6 online uden for amerikanske HBO NU

HBO NU er kun tilgængelig i U.S. og visse amerikanske territorier, hvor en højhastighedsbredbåndsforbindelse er tilgængelig.

Inden dine drømme om at se den ultimative tv-begivenhed er stiplet, har vi en meget enkel løsning, der giver dig mulighed for at fange årets største tv-begivenhed på kun 30 sekunder.

Sådan ser du Game of Thrones sæson 6 fra absolut ethvert sted:

 1. Download og installer SaferVPN (hvis du ikke har abonneret, kan du få adgang til vores gratis prøveversion her)
 2. Kør SaferVPN på din mobiltelefon og opret forbindelse til vores USA East- eller US West-server, hvor HBO Now er tilgængelig.

  Sådan ser du Game of Thrones sæson 6 online med SaferVPN iOS & Android-appFå adgang til HBO NU med vores nydesignede iOS- og Android-apps

 3. Download HBO Now via Google Play eller Apple app store. Når du har tilmeldt dig HBO nu på din mobil (angiv et US-zip i feltet Postnummer), kan du starte live streaming Spil af troner på nogen af ​​dine enheder. Du er velkommen til at bruge vores apps til iOS, Android, Windows eller Mac, eller bare ændre din geo-placering direkte i din browser med vores hurtige & sømløs Chrome-udvidelse!

Sådan ser du Game of Thrones sæson 6 Online SaferVPN Chrome-udvidelse

Bortset fra HBO Now, kan du også fange sæson 6-premieren via DISH Network’s SlingTV. Kabelskæringen inkluderer en HBO-kanaludvidelse, gratis 7-dages prøveversion og bedst af alt, ingen kontrakt. Tjek mere om, hvordan du får adgang til det i vores tidligere blogindlæg Sling TV: Få adgang til Ultimate Cord Cutting Service overalt!

Spekulerer du på, hvordan det hele fungerer? Kort sagt, ved at oprette forbindelse til en VPN kan du ændre din IP-adresse, som i bund og grund er din unikke id på internettet og afslører din placering på Internettet. Ved at ændre din IP-adresse kan du maskere din faktiske placering og surfe på nettet, som om du var i et andet land. Dette giver dig mulighed for at streame forskellige shows og film fra forskellige steder!

Bliv klar til vinter …

Hvis du ikke endnu har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så har du intet at tabe!) Eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde en ubegrænset verden af ​​streaming underholdning.

Med kun et enkelt klik kan du se Game of Thrones sæson 6 hvor som helst!

Har du flere spørgsmål om, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Opret forbindelse med os! Vi er på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Nu er det eneste, der er tilbage at gøre, at stille ind og se, hvem der kan klare sig i denne sæson …

Sådan ser du Game of Thrones sæson 6 Online Jon Snow GIF

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map