Sådan ser du French Open Live – hvor som helst!

Se The French Open Live


French Open 2017 begynder denne weekend! Sådan kan du se French Open live – hvor som helst i verden.

Årets 116. udgave af den anden Grand Slam Tennis-turnering finder sted fra 28. maj – 11. juni på Roland Garros Stadium i Paris, Frankrig.

Uanset om du ser spillerne i singler, doubler eller blandede doubler, har vi samlet alt hvad du har brug for at vide om at fange French Open live streams i år!

Se # FrenchOpen2017 hvor som helst i verden! Klik for at tweet

Om French Open 2017

Den franske åbne tennisturnering køres af International Tennis Federation (ITF) og er en del af Grand Slam-serien 2017.

Her er lidt mere om dette års konkurrence:

Mænds singler:

Selvom Novak Djokovic er den forsvarende mester i Herrens singler, har Rafael Nadal fået opmærksomhed, mens nogle fans endda forudsiger hans mulige sejr i år. Djokovics tillid er muligvis lidt rystet efter at have slået den 20-årige Alexander Zverev i Italian Open-finalen på søndag, på trods af at han for nylig har ansat Andre Agassi som sin træner.

Nadal vandt ved Madrid Open, men Dominic Thiem, der i øjeblikket har den tredje favoritplacering i dette års mænds single-begivenhed, overhalede ham under kvartfinalen.

Endelig er den verdenskendte Andy Murray stadig en udfordrer, der besidder den fjerde favoritposition.

Kvinders singler:

Garbiñe Muguruza er den forsvarende mester i Women’s Singles-begivenheden, selvom det føles som i går, da Serena Williams slog sin søster Venus i kvindernes finale.

Simona Halep er også en anden favorit i år med et ry for at have fungeret godt på lerbaner (dette års aktuelle situation). Halep vandt 10 i træk på ler før han nåede til finalen i Open Open.
Derudover er Elina Svitolina den tredje favorit efter at have taget Italian Open hjem!

Mens vi venter på at se, hvad der sker i år, er her nogle højdepunkter fra sidste års Djokovic og Murray-kamp:

Franske åbne fakta og kontroverser

Fransk 2017 åbner et par sjove fakta og kontroverser i år, som du måske ikke ved om. Her er et par af dem:

Hvem spiller ikke

Meget af foredraget om dette års French Open har været centreret omkring hvem, der ikke deltager i dette års arrangement.
For allerførste gang i French Open-historien trak begge de forsvarsmestre i Australian Open sig tilbage før turneringen: Serena Williams vil gå glip af turneringen, da hun venter på, at sit første barn kommer i september, og Roger Federer besluttede simpelthen at redde hans indsats for Wimbledon.

Wild-card kontrovers

Maria Sharapova, en togangs vinder af French Open, er blevet nægtet et wild-card-sted af FFT. Sharapova vendte tilbage fra en 15-måneders suspension, oprindeligt et 2-årigt forbud, efter at have testet positivt for en dopingovertrædelse af stoffet meldonium og forbød hende fra kvalifikationer.

Dog gav FFT-præsident Bernard Giudicelli tilladelse til Constant Lestienne, en fransk mand, der blev forbudt for at satse på kampe, en adgangskode.

Præmiepenge

Årets vindere får en samlet sum af € 32.017.500! Mænds og kvindes singler modtager € 2.100.000, en stigning på € 100.000 fra 2016.

Vi er glade for at se, hvem der vinder dette års titel! Læs mere for at finde ud af, hvordan du kan fange alle handlinger i år!

Fransk Open Live Stream-plan

Turneringens skema er som følger:

[tabel “” ikke fundet /]

Broadcasters viser fransk Open Live

Spilene vises af følgende tv-selskaber:

[tabel “” ikke fundet /]

BEMÆRK: Nogle af tv-stationerne kræver et betalt abonnement for at se spilene (som Fox Sports og ESPN). Heldigvis er et par af dem gratis (som iTV).

På grund af licensrettigheder er du også kan kun se spilene, hvis du er i tv-selskabets land. Men hvis du opretter forbindelse til en af ​​SaferVPN’s servere, vil du være i stand til praktisk talt at bo i dette land og live stream French Open uanset hvor du er!

Download bare SaferVPN på din enhed, installer og kør. Du kan endda låse French Open live-streams direkte i din Chrome Browser! 

Se Rolando Garros Live med SaferVPN Chrome

Det er alt, hvad der er der til det! Prøv vores gratis 24-timers prøveperiode, eller få en SaferVPN-plan og se hver kamp live!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map