Sådan låses Google Play Podcasts op med blot 1 klik

Lås Google Play Podcasts op med 1 klik


Store nyheder: Google Play Podcasts er ankommet! Uden for USA og blokeret fra at få adgang til dem? For ikke at bekymre dig, skal du læse videre for en løsning, der giver dig mulighed for at låse Google Play-butikken op inden for få sekunder.

Hvis du er fan af podcasts, kan du glæde dig, fordi Google Play langt om længe har dem! I dette indlæg fortæller vi dig, hvordan du får adgang til alt det store nye indhold – uanset hvor du er i verden.

Den spændende meddelelse: Google Play Podcasts er her!

Tilbage i oktober annoncerede Google, at de ville komme tilbage i spillet podcastdistribution og sætte dem i den samme liga som rivalerne iTunes og Spotify. Endelig for bare et par uger siden gik de live med dette løfte på Internettet og udruller denne nye funktion til Android-enheder. I betragtning af dette bør iOS-lanceringen ikke være for langt bagefter.

Google Play Podcasts kan findes lige inde i Google Play Musik-funktionen. Hvilket er fornuftigt, når du opdager, at i modsætning til andre spillere i branchen, er Google Play planer om at introducere podcasts ganske unik: “… vi forbinder dig med podcasts baseret på hvad du laver, hvordan du føler og hvad du er interesseret i, ”bemærkede Google i deres officielle meddelelse. “Ligesom vores kontekstuelle spillelister til musik, ønsker vi at gøre det let at finde den rigtige podcast – uanset om du er en podcast-aficionado eller lytter til første gang.”

Google Play Podcasts-meddelelsePodcasts er endelig kommet til Google Play (Billede: Officiel Android Blog)

Og det er en god ting, for ud fra lydene fra deres officielle blog ser det ud til, at der er masser af spændende muligheder at vælge imellem: “Prøv” At lære noget nyt ”at tale om på en middagsfest og lytte til vores yndlingsepisoder fra Stuff You Should Know eller hvordan man gør alt. Nyd en søndag eftermiddag med “Lost in a Story” med episoder fra Radiolab eller Answer All, eller slap af efter en lang dag med “Laughing Out Loud” til Marc Marons WTF eller Chris Hardwicks The Nerdist. ””

Okay, alt lyder som gode forslag til os!

En anden ekstra fordel ved podcasts i Google Play er, at når du finder noget, du elsker og abonnerer på det, tjekker Play Music automatisk efter nye episoder og downloader dem. Eller hvis du foretrækker det, kan du vælge at blive underrettet, hver gang en ny episode kommer ud.

Og sidst, men ikke mindst, kan du også nemt dele podcasts med dine venner. Tryk bare på menuknappen på en podcast, vælg indstillingen Del, og du kan dele podcasts via dine yndlingsmeddelelsesapps, herunder Hangouts, Facebook, Twitter og e-mail.

Her er en fantastisk video fra Geeks Rising, der forklarer nøjagtigt, hvordan det gøres:

Hvad er det ikke at elske med endnu mere indhold i Google Play Store? Desværre er der et stort problem: podcastvalget er kun tilgængeligt i USA og Canada. Heldigvis er der en enkel løsning, der giver dig fuld adgang på få sekunder. Denne løsning er en VPN.

Sådan får du adgang til Google Play Podcasts fra hvor som helst

Sådan kan du bruge en VPN til at få adgang til alle Google Play Podcasts i kun tre trin:

 1. Download og installer SaferVPN (hvis du ikke har abonneret, kan du få adgang til vores gratis prøveversion her)
 2. Kør SaferVPN på din mobil, desktop eller via vores nye Chrome-udvidelse og opret forbindelse til vores USA East-server, hvor Google Play Musik og podcasts er tilgængelige.
  Lås Google Play Podcasts op via SaferVPN Chrome-udvidelsestrin USA EastLås Google Play Store direkte i din Chrome-browser

  3. Gå enten til Google Play Musiks websted direkte på dit skrivebord eller via Google Play Musik-appen på din Android-telefon. Søg efter ‘Podcasts’, eller tryk let på menuikonet øverst til venstre på skærmen og vælg ‘Podcasts’ og viola! Der har du det, et enkelt klik og en hel verden af ​​ny underholdning er lige ved hånden. Nu kan du gå fra dette:

Blokeret adgang til Google Play Podcasts uden VPN

Til dette:

Google Play Podcasts Access med SaferVPN Chrome-udvidelse

Bliv klar til at nyde ubegrænset adgang online

Geo-begrænsninger er bogstaveligt talt overalt, hvor du surfer i disse dage; websteder og tjenester registrerer din IP-adresse (i det væsentlige din unikke online-adresse) og begrænser din adgang i overensstemmelse hermed. Heldigvis kan du med en VPN gennemse en IP-adresse, der reflekterer ethvert land i dit valg, kys geo-begrænsninger farvel og oplev internettet som du vil. 

Hvis du ikke endnu har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så har du intet at tabe!) Eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde en ubegrænset verden af ​​streaming underholdning.

Med kun et enkelt klik kan du nyde og lytte til alle de Google Play-podcasts, du ønsker, overalt! Musik til vores ører. Er du interesseret i at fjerne blokering af dine yndlingsmusikplatforme? Se vores indlæg om ikke-blokeret musik, og læs, hvordan du kan nyde komplet adgang til Spotify, Pandora, SoundCloud og mere. 

Hvis du har flere spørgsmål om, hvad du kan få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer, så kontakt os! Vi er på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Nu er det kun tilbage at stille ind og ‘Lær noget nyt’ eller ‘Laugh Out Loud’ … ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map