Sådan lever du stream og se Stanley Cup-finalen

Se Stanley Cup-finalen


Stanley Cup-finalen i 2017 er en begivenhed, som du ikke vil gå glip af! Desværre kan mange af jer beliggende uden for enten USA eller Canada kæmpe for at få kampene. Du kan være sikker på, at vi har netop løsningen for alle, der gerne vil se kampene – uanset hvor du er!

Hvis du ikke kan få adgang til Stanley Cup-finalen, hvor du er, har vi en enkel 3-trins løsning, der giver dig øjeblikkelig adgang til alle spil, uanset hvor du er! Vi vil endda vise dig, hvordan du omgår blackouts, så du gå aldrig glip af et enkelt mål!

Læs videre for at finde ud af hvordan!

Pittsburgh Penguins Vs. Nashville rovdyr

Start med 30 hold, og dette års Stanley Cup-finaler er nede til årets top to – Pittsburgh Penguins og Nashville Predators!

Pittsburgh er de forsvarende mestre efter at have besejret San Jose Sharks i denne seks matchup sidste år. På den anden side optræder Nashville for første gang i finalen!

Med begge hold med topspillere som Jewgeni Malkin, Matt Murray og Sidney Crosby med Pittsburgh Penguins, samt Filip Forsberg og Pekka Rinne fra Nashville Predators, er det uden tvivl, dette vil være en spændende matchup mellem mesterne og deres udfordrere.

Her er alt hvad du har brug for at vide om dette års Stanley Cup-finale:

Planlægning af Stanley Cup 2017 2017

Her er årets Stanley Cup Finals skema:

[tabel “” ikke fundet /]

Stanley Cup-finaler 2017 Streaming-muligheder

I USA, Al national dækning af spilluften på enten NBC, NHL Network, USA Network, TVA Sport (French) eller CBC.

I Canada, for den tredje postsæson under Rogers Medias nuværende 12-årige kontrakt vil dækningen blive sendt af Sportsnet-netværk og CBC-tv og streaming på Sportsnet Now, CBCSports.ca eller abonnementstjenesten Rogers NHL GameCentre Live.

Husk, at Rogers Stanley Cup Playoff Pass koster $ 74.99, og at det kun er tilgængeligt i Canada.

Hvis du rejser og stadig ønsker at få adgang til din konto, skal du læse videre til vores trinvise vejledning om, hvordan du ændrer din faktiske IP-adresse til en canadisk IP-adresse, og dermed narrer Rogers til at tro, at du i øjeblikket er inden for landets geo -begrænsningsgrænser (læs nedenfor for at finde ud af hvordan).  

For enhver, Hvis du ikke har et TV-abonnement, kan du få adgang til ethvert af spilene på Sportsnet NU. Du kan tilmelde dig $ 24.99 måned, selvom du får dine første 7 dage gratis! Dit kreditkort bliver ikke opkrævet, hvis du annullerer på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af 7 dage.

På nhl.com kan seere, der er beliggende i USA, se komplette spilarkiver fra Stanley Cup Playoffs 2017 og hele den almindelige sæson 2016-17 – hvilket betyder at de kan ikke fang spilene live.

Stanley Cup Finals - SaferVPN

Internationale seere kan se udvalgte out-of-market-spil (du kan ikke se din hjemby’s spil, hvis du i øjeblikket er placeret der) LIVE og on-demand-afspilninger af Stanley Cup Playoffs og arkiver i hele sæsonen 2016-17

(Når dette sker, skal du blot bruge SaferVPN til at skifte placering og få en fremmed IP-adresse. Læs mere nedenfor).

* Blackouts *

Husk, at blackouts stadig kan begrænse din visning. Tjek NHL’s Blackout-checker på deres websted

Mange blackouts gælder for dem, der bor i de byer, hvor spilene finder sted. Hvis du f.eks. Er en Pittsburgh Penguins-fan i Pittsburgh, søger serveren din IP-adresse op og blokerer for visningen.

Men gæt hvad! Du kan også bruge SaferVPN til at hente en IP-adresse fra en anden by og undgå nogen strømafbrydelser. På den måde kan du se alle spil, også på markedet! Ved blot at oprette forbindelse til SaferVPN – er du god til at gå!

Dernæst fortæller vi dig nøjagtigt, hvordan!

Sådan streames NHL Hockey Playoffs overalt:

Uanset om det er geobegrænsninger, abonnementskrav eller anden digital Hangup, SaferVPN kan overvinde disse forhindringer! Ved at ændre din IP-adresse (din unikke id på nettet) giver SaferVPN brugere mulighed for praktisk talt at ændre deres placering til ethvert sted i verden!   

Sådan gør du på mindre end 30 sekunder:

 • Download og installer SaferVPN.
 • Kør SaferVPN via vores apps eller Chrome-udvidelse og opret forbindelse til serveren, hvor tv-stationen du vil streame fra er placeret.Brug en VPN til at se Stanley Cup-finalen
 • Gennemse til hjemmesiden og start streaming af Stanley Cup-finalen 2017.

Det er alt, hvad der er der til det!

Hvis du har et kabelabonnement hos en af ​​tv-stationerne, der viser spilene, kan du oprette forbindelse til denne kanals online udsendelser for at se NHL-strømmen. Hvis du er i udlandet, og det er geo-blokeret, skal du bare oprette forbindelse til din SaferVPN enten vores amerikanske eller canadiske servere for at omgå enhver begrænsning og se spil fra hele verden!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map