Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet

Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet


NHL All-Star-spillet 2017 er 29. januar!  Sådan lever du live stream hvert spil, så du ikke gik glip af et enkelt skuespil.

Det 62. NHL All-Star Weekend finder sted i Los Angeles, Californien, den 29. januar. Hovedattraktionen er naturligvis den meget forventede NHL All-Star Game! Men der vil være mange andre spændende begivenheder, der finder sted i løbet af weekenden. Disse begivenheder har muligvis ikke indflydelse på dit individuelle favoritholds sæsonrekord, men denne midt-sæson-færdigheder og underholdningsbaserede festlige weekend giver dig muligheden for at se nogle af dine yndlingsspillere. Og glem ikke: I år får du endda se nogle af ligas største legender i løbet af NHL Centennial!

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan fange al action hjemmefra, fortæller vi dig nøjagtigt, hvor og hvordan du kan streame spilene hvor som helst i verden!

Sæsonen 2016-2017 NHL

NHL All-Star Game 2017, et udstillingsspil midt i sæsonen, indeholder mange af sæsonens mest bemærkelsesværdige spillere, hvor All-Star-spillerne selv bestemmer vagterne for deres hold. Fans stemte for spillets fire førende kaptajner, der personligt vælger de resterende spillere fra en pulje af fan, der stemte, og NHL Hockey Operations Department nominerede spillere.

De fire trænere og kaptajner til NHL All-Star Weekend 2017 efter afdeling er:

 • Atlantic Division
  Træner: Michel Therrien af Montreal Canadiens.
  Kaptajn: Carey pris af Montreal Canadiens.
 • Central Division
  Træner: Bruce Boudreau af Minnesota Wild.
  Kaptajn: P.K. Subban af Nashville rovdyr.
 • Metropolitan Division
  Træner: John Tortorella af Columbus Blue Jakker.
  Kaptajn: Sidney Crosby af Pittsburgh Penguins.
 • Pacific Division
  Træner: Peter DeBoer af havnen i San Jose.
  Kaptajn:  Connor McDavid af Edmonton Oilers.

Blandt de 40 spillere, der er valgt til at deltage i begivenheden, er rookies Austin Matthews af Toronto Maple Leafs og Patrik Laine af Winnipeg Jets. Begge disse rookies slutter med 21 mål hver og er kun få få foran Alex Ovechkin med 19 mål. Dette Rocket Richard Memorial Trophy indehaver i de sidste fire år er også en del af vagtplanen.

De forsvarende mestre for 2016 All-Star Game i Nashville er Pacific Division, der besejrede Central Division 9-6 i semifinalen og Atlantic Division 1-0 i den tre-til-tre All-Star turneringsfinale. MVP for 2016 var det nu pensionerede, John Scott.

Her er det hele vagtplan:

Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet

Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet

Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet

Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet
Kilde: https://www.nhl.com/news/2017-all-star-game-rosters/c-285394072

Tjek ud disse forudsigelser for at se, hvordan folk tror, ​​at konkurrencen kan vise sig i år!

Præmieceremonien og fanmessen

En af grundene til, at du absolut ikke vil gå glip af dette års NHL All-Star Game, er fejringen af ​​NHL Centennial, prisceremonien, der skal fejre ligaens 100 største spillere i NHL-historie! Arrangementet afholdes den 27. januar af Emmy-prisvindende skuespiller Jon Hamm. Listen med hidtil uset hockeylegender inkluderer Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Bobby Orr, Mark Messier og mange flere.

Med denne en gang-i-livet-begivenhed i gang, må vi desværre sige farvel til den mest underholdende del af Færdighedskonkurrencen, vores elskede Breakaway Challenge. Denne udfordring giver normalt All-Star-spillere muligheden for at vise deres eget brand af stil, mens de prøver at slå en All-Star-målmand. Med fjollede kostumer, rekvisitter og strategier glemmer mange af os ikke det foregående års morsomme øjeblikke … som da Patrick Kane klædte sig som Superman, eller sidste års sjove underholdende øjeblik involverer Jagr og Chewbacca.

TNHL All-Star Game vil også afholde andre begivenheder i All-Star weekend, såsom:
 •  2017 NHL Fan Fair vil have 250.000 kvadratmeter interaktive spil og attraktioner for alle aldre. Du kan endda stole på specielle optrædener, memorabilia-skærme, direktesendte tv- og radioudsendelser og snesevis af andre spændende aktiviteter, alt sammen inkluderet i prisen for adgang i løbet af 3 dage.
 •  NHL100 Gala bliver hostet af skuespiller Jon Hamm den 27. januar og vil være platformen, hvor Robin Thicke hæder sin far Alan Thicke, der døde i sidste måned efter at have lidt et hjerteanfald, mens han spillede hockey med sin 19-årige søn Carter. Sangerne Jon Ondrasik og John Legend optræder også under arrangementet.
 • NHL All-Star Celebrity Shootout 2017 vil indeholde NHL-legender mod berømtheder, begge iført trøjer med patches til tv-skuespilleren Alan Thicke. Efter matchupen bliver de lappede trøjer auktioneret for at gavne den non-profit organisation Echoes of Hope, der er grundlagt af Luc og Stacia Robitaille, der sigter mod at hjælpe risikofri og frigjort fosterungdom.
 • NHL All-Star Skills Competition 2017 bliver lørdag den 28. januar med hver af de 44 All-Stars, der konkurrerer i mindst en af ​​de seks runder med færdighedsbaserede konkurrencer:

Gatorade NHL Skills Challenge Relay Honda NHL Four Line Challenge

DraftKings NHL nøjagtighed Optagelse Bridgestone NHL hurtigste skater

Oscar Mayer NHL hårdeste skud Opdag NHL Shootout

Divisionsvinderen af ​​NHL All-Star Skills Competition 2017 vil være i stand til at vælge både deres første modstander, og om deres NHL All-Star Game semifinal matchup vil blive spillet første eller anden.

Tidsplan & Tv-selskaber

I år bliver spillet udsendt på NBC, hvilket gør det til første gang, at All-Star-spillet udsendes på netværks-tv siden 2004-All-Star-spillet.


Her er hele NHL All-Star Game Weekend-planen:

Dato
Tid
Begivenhed
Broadcaster
Fredag ​​27. januar 18:30 ET NHL100 100-års jubilæum Special NBCSN
Lørdag, 28. januar 19:00 ET NHL All-Star Skills Competition NBCSN
Søndag 29. januar 14:15 ET NHL All-Star Celebrity Shootout NBC
Søndag 29. januar 15:30 ET NHL All-Star Game NBC

Derudover, CBC, SportsNet, og TVAS leverer strømme i All-Star weekenden.

Slynge-tv er en god alternativ mulighed, hvis du har det okay med små udgifter til lommen. Sling TV, tilgængelig via desktop eller deres apps til iOS og Android, giver dig adgang til spil og mange, mange flere af dine yndlingskanaler! Denne snitskæringsservice giver adgang selv til sportskanaler og kræver absolut ikke kabelabonnement. Deres gratis prøve på en uge giver dig mulighed for at starte streaming af NFL Playoffs med det samme; med kun $ 25 / måned derefter. Tjek, hvilket af Playoff-spil der er tilgængeligt her.

Så hvad gør du, hvis du er i udlandet? Dernæst fortæller vi dig, hvordan man omgår geografiske begrænsninger og praktisk talt opholder sig overalt i bare 3 enkle trin!

Sådan lever du Stream NHL All-Star-spillet fra hele verden

Selvom de foregående tv-stationer er perfekte muligheder for live-streaming af NHL All-Star Game, er mange af dem, såsom NBC-sport og CBC, med placeringsbegrænsninger. Dette betyder, at hvis du er uden for USA eller Canada, kan du muligvis ikke få adgang til spilene på grund af din geografiske placering. Din placering kan let bestemmes af din enheds unikke adresse online eller din IP-adresse. Ved blot at ændre din IP-adresse kan du få adgang til tv-stationen, du vælger, og omgå disse begrænsninger.

Sådan låses du op til dine foretrukne NHL All-Star Game streaming platforme i kun 3 enkle trin:

 1. Hent og installer SaferVPNs apps til Mac, Windows, iOS, Android og / eller Chrome. (Du kan gøre det med vores gratis prøveversion hvis du ikke har en plan endnu!)
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til den server, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret (i dette tilfælde Canada).
 3. Gennemse til din valgte tv-selskabs websted / app, og start streaming!

Det er alt, hvad der er til det! Gå ikke glip af noget af spilene bare på grund af din placering. Med SaferVPN kan du se, hvor hurtigt og nemt det er bare at oprette forbindelse til vores servere med et enkelt klik!

Så hvad venter du på? Tid til at gøre spillet klar! Tilmeld nu  (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så du har intet at tabe!) eller prøv SaferVPN gratis og nyd NHL All-Star Game denne weekend!

Vil du have flere opdateringer om live streaming af sportsbegivenheder? Deltag i os på sociale medier! Og tjek vores komplette guide til, hvordan du fjerner blokeringen og gemmer ved live sportsstreaming, så du ikke går glip af et eneste minut med live sportsaktion – uanset hvor du er!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map