Sådan kan du se EPL Live Streaming overalt

Fjern blokering af EPL Live Streaming med SaferVPN
Vil du se den engelske Premier League live? I denne blog viser vi dig, hvor nemt det er at streame alle EPL-spil – selvom du er i udlandet!


Den engelske Premier League (EPL) er verdens mest populære fodboldsæson, hvilket gør det til en nødvendighed at have adgang til kampene! Sådan kan du nyde EPL live streaming overalt i verden.

Om EPL-sæsonen

Etableret i 1992, markerer det den 25. sæson for denne top professionelle fodboldklub. Englands top 20 klubber, 17 fra den foregående sæson og 3 forfremmet fra mesterskabet, konkurrerer i alt 380 kampe denne sæson. Her er et par hurtige fakta om EPL, før du begynder Live Streaming:

 • Den 9. februar 2016 omplacerede ligaen officielt med det nye officielle navn Premier League, idet det opgav yderligere sponsorering til navnet og vedtog et nyt logo.
 • Denne sæson begyndte den 13. august 2016 og afsluttes 21. maj 2017.
 • Billetter til sæsonen 2016–17 for bortefans er højst £ 30 pr. Billet.
 • Leicester Cityare er de forsvarsmestre i år.
 • Burnley, Middlesbrough og Hull City er de tre oprykkede hold fra 2015-2016 Football League Championship, som erstatter Newcastle United, Norwich City og Aston Villa.

Nogle mere spændende ting, der er relevante for sæsonen, forudsigelser:

EPL-holdene

Årets deltagende hold er:

Arsenal Bournemouth Burnley Chelsea
Crystal Palace Everton Hull City Leicester City
Liverpool Manchester By Manchester United Middlesbrough
Southampton Stoke City Sunderland Swansea City
Tottenham Hotspur Watford West Bromwich Albion West Ham United

EPL-overførsler

Ændringer i holdliste er uundgåelige, da Premier League-klubber køber og sælger spillere i vinter- og sommeroverførselsvinduer. Her er nogle af de betydelige spilleroverførsler siden sidste sæson:

Spiller
Overførsel fra
Overfører til
Paul Pogba Juventus Manchester United
John Stones Everton Manchester By
N’Golo Kante Leicester Chelsea
Michy Batshuayi Marseille Chelsea
Granit Xhaka Borussia Mönchengladbach Arsenal
Sadio Mane Southampton Liverpool
Georginio Wijnaldum Newcastle Liverpool

Du kan finde den fulde liste over overførsler her.

EPL-inventar

Et par højdepunkter af de resterende kampe for sæsonen:

Dato
Hold
Lør 19. nov Manchester United vs Arsenal
Lør 3. december Manchester City vs Chelsea
Sol, 18. december Manchester City vs Arsenal
Man, 19. december Everton vs Liverpool
Lør 31. december Liverpool mod Manchester City
Sol, 15. januar Everton vs Manchester City
Sol, 15. januar Manchester United vs Liverpool

Der er masser af andre spændende spil at se frem til. Her er den fulde plan for Premier League-inventar.

Broadcasters til EPL Live Streaming

Ved hjælp af Premier League Broadcasting-skemaet kan du filtrere spil efter land, datoer og klubber for at få en liste over tv-stationer, der indeholder hvert spil.

Derudover er her en liste over nogle af de tv-stationer, der vil vise spilene online:

Service
Spil
Enheder
Pris
NU TV Mest Store browsere, iOS, Apple TV £ 9,99 for et dagskort (ingen abonnementer)
BT Sport 38 spil Store browsere £ 12 månedligt
Sky Go Mest Store browsere, iOS Kræver et Sky Go-abonnement
NBC Sports Alle De fleste browsere, iOS, Apple TV Kræver et amerikansk kabelabonnement
FOX Sports GO Mest De fleste browsere, iOS, Apple TV Kræver et amerikansk kabelabonnement

NU TV er perfekt, hvis du bare vil have en hel dag med slacking foran tv’et, eller hvis der kun er et eller et par spil, du er ivrig efter at se. De sælger kun daglige pas, men det frigør dig fra at tilmelde dig et abonnement. Fantastisk funktionalitet på mange enheder og operativsystemer. Når det bliver bedt om at betale, fungerer det normalt fint med et udenlandsk kreditkort og ved at finde en britisk postadresse.

BT Sport giver dig mulighed for at streame 38 valgte kampe i din desktopbrowser. Britiske BT bredbåndsabonnenter i udlandet kan se spilene gratis, mens oversøiske seere kan registrere sig med udenlandske kort og faktureringsadresser for at få adgang.

SKY Go lader deres abonnenter se 116 ligakampe, så sørg for at være gode venner med en, der har et abonnement, hvis du ikke selv har et! Når du først har fået et abonnement (hvilket er svært at få fra udlandet, så denne mulighed, hvis den er god for abonnenter, der i øjeblikket er i udlandet), kan du se det i din webbrowser eller på iOS-enheder.

NBC Sports viser hvert eneste ligakamp, ​​men lugen er, at du har brug for et amerikansk kabelabonnement. Hvis ikke, så vær venlig med dine amerikanske venner, og de kan måske bare dele deres loginoplysninger med dig! Live stream spil i din browser eller på din iOS-enhed.

Fox Sports Go sender de fleste spil til amerikanske kabelabonnenter, så hvis du er en amerikansk i udlandet, kan du se det i din webbrowser eller på din iOS-enhed. Denne mulighed fungerer også for dem af jer i Australien.

Yderligere muligheder i udlandet:

I Canada, Du kan betale for et Sportsnet- eller TSN-abonnement for at streame spilene live.

I New Zealand, Colosseum og TVNZ tilbyder live streaming til deres betalende abonnenter.

Men hvad nu hvis din adgang til disse tv-stationer er låst på grund af at du er ude af landet ?? Hvis du gerne vil have adgang til hele sæsonen, har vi netop løsningen!

Sådan får du adgang til EPL Live Streaming

Denne enkle trin-for-trin ved hjælp af SaferVPN giver dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger og begynde EPL Live Streaming, uanset hvor du er!

Hvis du er træt af, at underretningen fortæller dig, “Dette websted er i øjeblikket ikke tilgængeligt i dit land.” begrænser din evne til at se en af ​​verdens mest populære sportsgrene (eller andet indhold for den sags skyld), kan vi løse dette i 3 enkle trin!

 1. Download og installer SaferVPN (hvis du ikke har en konto endnu, download vores gratis prøveversion).
 2. Kør SaferVPN gennem vores apps til Mac, Windows, iOS eller Android eller via vores Chrome-udvidelse og opret forbindelse til serveren, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret (såsom Det Forenede Kongerige eller USA).
 3. Når du er tilsluttet, skal du opdatere siden for din valgte tv-station og du har adgang lige som om du lige nu var på det ønskede sted.
  Start derefter EPL Live Streaming! Det er DET let!

Se EPL Live Streaming Fjern blokering af EPL-spil med SaferVPN

Prøv SaferVPN gratis og gør dig klar til at se EPL Live Streaming 2016-17!

Med SaferVPN kan du ændre IP-adresse på mindre end 30 sekunder til Live Stream EPL fra hvor som helst.

Hvis du ikke endnu har SaferVPN, få et abonnement i dag (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så du har intet at tabe!) eller prøv SaferVPN gratis og begynde EPL live streaming af spil nu!

Hvis du er en sportsfan af alle slags, skal du huske at tjekke vores komplette guide til, hvordan du fjerner blokeringen og gemmer ved live sportsstreaming, så du aldrig går glip af dine favorit live sportsbegivenheder!

Har du flere spørgsmål om, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Opret forbindelse med os! Vi er på Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map