Sådan kan du se Emmys Live Stream

emmys live stream


Emmy Awards 2017 udsendes søndag den 17. september. Sådan får du fat i Emmys live stream fra overalt i verden!

Emmy Awards 2017 finder sted på Microsoft Theatre i Los Angeles centrum, Californien. Med sidste års vinder Game of Thrones ikke-berettiget i år, er det nogens gæt, hvem der tilføjer en Emmy til deres præstationer.  

Her er alt hvad du har brug for at vide om dette års ceremoni, og selvfølgelig, hvordan man ser Emmys live stream og al spændingen fra scenen!

Om Emmy Awards 2017

Academy of Motion Picture Arts and Sciences er verdens fremtrædende filmrelaterede organisation, der består af 7.000+ dygtige mænd og kvinder, der arbejder på biograf. Organisationen arbejder for at anerkende ekspertise inden for filmindustrien.

Her er alt hvad du har brug for at vide om dette års Emmy Awards:

 • Producenter / instruktør:
  I år produceres prisceremonien af ​​Ricky Kirshner og instrueres af Glenn Weiss.
 • Værten:
  Stephen Colbert er vært for dette års show for allerførste gang!
 • Præsentanterne:
  Præsentanterne på dette års Emmys inkluderer nogle af verdens største navne i branchen, såsom Alec Baldwin, Jessica Biel, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, LL Cool J, og mange flere.
 • Mest nominerede shows:
  De mest nominerede programmer er HBOs nye Westworld og NBCs Saturday Night Live, hver med 22 nomineringer.
 • Mest nominerede netværk:
  HBO tog føringen med 110 nomineringer, mens Netflix modtog 91 og NBC landede 60.

Her er alt hvad du har brug for at vide om Emmy Awards 2017:

Hvem er Emmy Award nominerede?

Så hvad med årets konkurrence?

Som nævnt ovenfor, Westworld og Stranger Things forventes afgjort at hente nogle priser i år. Andre vigtige konkurrenter er Handmaid’s Tale (Hulu), Thans er os (NBC) og Kronen (Netflix). Det er bestemt værd at nævne et par andre bemærkelsesværdige serier som f.eks Sort spejl (Netflix), Store små løgne (HBO), Amerikanerne (FX) og VEEP (HBO).

Med en lang liste over nominerede programmer, skuespillere, instruktører og forfattere – kan du følge linket til dette websted for at se den fulde liste over nominerede.

Hvor man kan se Emmys Live Stream

De 69. årlige Emmy Awards 2017 udsendes i USA den Søndag 17. september kl. 20.00 østlig tid for USA.

Amerikanere med et lokalt kabelabonnement kan indstille sig på CBS og se priserne. I Canada kan du fange Emmys live stream på CTV, og i Australien udsender Fox 8 priserne.

Du kan også vende til E! for at se Red Carpet-dækning cirka tre timer før showet begynder. Emmys ‘årlige Backstage Live! ledsager show vil også streame live på Emmys.com og Facebook Live.

For dem, der enten ikke er i et af disse lande eller ikke har et kabelabonnement, ingen bekymringer! Vi har samlet et par andre muligheder, så ingen behøver at gå glip af handlingen!

CBS All Access

All Access er CBSs streamingplatform, der giver brugerne mulighed for at streame din lokale CBS-kanal. Du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode for at streame Emmys live på søndag aften og derefter let annullere dit abonnement efter – bekymre dig. Ellers koster tjenesten kun dig $ 6 per måned – ikke dårligt!

Placeringsbegrænsning: Desværre er den kun tilgængelig i USA, selvom CBS har nævnt planer om at gøre tjenesten tilgængelig i Canada og Australien. Heldigvis har vi en enkel løsning til at overvinde denne lille hindring, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til Emmys live stream (Tjek nedenstående trin)!

Online-streams

Bortset fra CBS er der et par andre online live-streams tilgængelige på:

 • DirecTV nu
 • Playstation Vue
 • YouTube TV

Ligesom CBS All Access kræver disse tjenester et abonnement. Heldigvis tilbyder de også en gratis prøveperiode – så prøv dem! Du kan altid slette din konto efter showet for at undgå at blive debiteret.

Placeringsbegrænsning: Når du registrerer dig, skal du oplyse, at dit lokale område er USA for at få adgang til CBS’s Emmys live stream. Hvis du ikke er i USA, skal du ikke bekymre dig. Du kan blot ændre din virtuelle placering online ved hjælp af vores enkle trick, der er beskrevet nedenfor.

* Bemærk: CBS er ikke i øjeblikket tilgængeligt i nogen Sling-pakke.

Sådan lever du Stream Emmy Awards 2017 fra hvor som helst

Desværre, hvis du er uden for USA, vil geo-begrænsninger forhindre dig i at være i stand til at streame begivenhederne. Heldigvis, med en VPN, er alt det, du skal gøre, at ændre din IP-adresse til det land, din ønskede begivenhed udsendes, og viola! Du kan leve strøm lige som om du var der! Amerikanske statsborgere, der rejser eller bor i udlandet eller ikke-amerikanske beboere, der vil se med det samme med en VPN!

Sådan får du adgang til og nyd Emmy Awards 2017:

 1. Download og installer SaferVPN
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til en server, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret. (I dette tilfælde USA.)
  SaferVPN US UK streaming
 3. Gå til din tv-selskabs websted, og start streaming i dag!

Lad aldrig din nuværende placering begrænse dig fra at være i stand til live stream-begivenheder! Kom i gang med SaferVPN i dag.

Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe!), eller prøv SaferVPN gratis, så du kan nyde en verden af ​​ubegrænset underholdning i forreste række.

Med SaferVPN er du bare et klik væk fra at se Emmy Awards 2017 og alle dette års store underholdningsserier for priser.

Har du flere spørgsmål om, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Opret forbindelse med os på sociale medier, eller send os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map