Sådan får du en ulåst Fire Stick og Amazon Fire TV

Unlocked Fire Stick Amazon Fire TV


Hvis du gerne vil have adgang til tonsvis af geobegrænset indhold, mens du streamer online anonymt, skal du læse videre for at finde ud af, hvordan du får et ulåst Fire Stick eller Amazon Fire TV i blot et par enkle trin!

Både Amazon TV og Fire Stick er enkle måder at omdanne dit tv til en online streaming-enhed. Og selvom det får adgang til titusinder af film, shows og andet indhold er en fantastisk snoreløsende løsning til uhyrlige tv-regninger, begrænser enhederne desværre og geo-blokere størstedelen af ​​deres indhold. Det betyder, at meget af dine foretrukne apps og tjenester kun kan fås adgang til fra bestemte placeringer.

Heldigvis har vi en enkel løsning. En VPN er let at bruge, enkel service, der giver dig øjeblikkelig adgang til alt begrænset indhold, der giver dig et ulåst Fire Stick eller Amazon TV (du kan også bruge den på alle dine andre enheder!).

Læs videre for at finde ud af, hvordan du får et ulåst Fire Stick eller Amazon Fire TV i blot et par enkle trin!

Hvorfor du vil have en ulåst Fire Stick & Amazon TV

At få en ulåst Fire Stick kommer med mange fordele – nogle har du måske ikke engang overvejet før. Som vi har diskuteret i vores seneste blog om Kodi-appen, kan du bruge Amazon Fire til at streame dine foretrukne medier, herunder streams uden for dine typiske Netflix-, Hulu- og HBO-streams, men du har brug for en VPN for at få adgang til dets fulde potentiale. Tjek de følgende grunde til, at du vil have en VPN til at få en ulåst Fire Stick & Amazon TV:

Overvinde geo-blokering på dit Amazon TV & Fire Stick

Har du nogensinde tændt dit tv eller din bærbare computer glade for at se et nyt eller favoritprogram bare for at finde ud af, at det ikke er tilgængeligt på din nuværende placering?

Heldigvis, en VPN løser let dette problem. Når du bruger en VPN, overføres alle dine data via en server på det sted, du vælger, hvilket får din enhed til at være på en ny virtuel placering. Når du opretter forbindelse til VPN og ændrer din placering, får du øjeblikkelig adgang til begrænset indhold ved at narre udbyderen til at tro, at du er i dette land! Det er så let som det! For at finde ud af, hvordan du gør dette, skal du følge vores trin-for-trin-guide, der er beskrevet nedenfor.  

Privatliv  

Når du bruger en VPN til at få en ulåst Fire Stick, krypteres dine data også via en anonym forbindelse, hvilket betyder, at din internetudbyder (ISP), regeringen eller andre prøver at se, hvad din streaming ikke kan fortælle, hvem du er, hvor du er virkelig placeret eller endda hvad du streamer eller downloader.

Ved at gøre dine data uleselige og ikke sporbare, en VPN giver dig komplet anonymitet og privatliv online.

Forøgede streaminghastigheder

Når du slutter din Fire Stick eller Amazon TV til en VPN, kan du også opleve øgede streaminghastigheder. Mange internetudbydere indfører throttling-metoder (langsom streaming) til programmer som Kodi og Android-apps såsom Terrarium TV, Mobdro, Showbox osv..

En VPN eliminerer ISP-throttling, så du kan oprette forbindelse ved fuld hastighed i stedet for den nedsatte hastighed, der er fastlagt af din tjenesteudbyder.

Hvorfor kan jeg ikke finde en VPN-app til min Amazon TV eller Fire Stick?

Desværre har Amazon TV ikke adgang til Google Play for at downloade Android-apps. Desuden understøtter den første generation af Fire TV Stick overhovedet ikke VPN-apps. Bummer ret?

Heldigvis sammensatte vi en enkel guide til, hvordan du får et ulåst Fire Stick og Amazon TV, så du nemt kan tilslutte din enhed til en VPN og begynde at streame dit foretrukne geobegrænsede indhold, privat.

SaferVPN-opsætning på Amazon Fire Stick & Amazon Fire TV

For at bruge SaferVPN på dit Amazon Fire TV, skal du vælge en af ​​de to følgende metoder til at konfigurere SaferVPN og få en ulåst Fire Stick eller Amazon TV:

 • Brug af en pc / Mac, der kører SaferVPN og tilsluttet som et Wi-Fi-hotspot. Uanset om du bruger Windows eller Mac, kan du konfigurere en virtuel hotspot – hvilket betyder, at du forvandler din computer til en router og omdirigerer din internettrafik gennem den.
  Steps:
  For at konfigurere SaferVPN på Amazon TV eller Fire Stick skal du sørge for at have en bærbar computer med en aktiv internetforbindelse og SaferVPN kører på dit system.
  • Klik på SaferVPN ikon på din bærbare computer og log ind på din SaferVPN-konto ved hjælp af en gyldig SaferVPN brugernavn og Adgangskode.
  • Vælg det ønskede server fra listen over servere og klik på Forbinde.
  • Når din VPN er tilsluttet, skal du kun konvertere din bærbare computer til et Wi-Fi-hotspot, det er det!
   Hvis du har brug for detaljerede instruktioner om, hvordan du gør dette, skal du vælge den relevante platform:
   • Jeg er en Mac-bruger
   • Jeg er en Windows-bruger
 • Brug af en trådløs router, der kører SaferVPN (en VPN-aktiveret DD-WRT-router). Vi har samarbejdet med Flashrouters for at levere de hurtigste routere med SaferVPN forudinstalleret. Du skal bare oprette forbindelse til din ønskede serverplacering for at surfe på nettet, som om du var der!
  Hvis du ikke har en SaferVPN-forudinstalleret router, skal du først konfigurere den på din router (en DDWRT-router anbefales). Lær hvordan du konfigurerer SaferVPN på forskellige routere.
  Steps:
  • Gå til din Amazon Fire TV-menu Indstillinger.
  • Vælg System derefter Netværk.
  • Du vil se navnet på routeren (til f.eks .: – SaferVPN), som du lige har konfigureret i Tilgængelige netværk. Vælg det.
  • Gå ind i Adgangskode på din router, og vent, indtil forbindelsen oprettes.

Følg tipene ovenfor for at få al din trafik til at køre gennem en VPN. Tilslut derefter dit Amazon TV eller Fire Stick til en VPN gennem det virtuelle hotspot, du har oprettet, og du kan bruge det lige som om du var på det ønskede sted. Ikke flere geo-begrænsninger!

Det er det! Du er nu klar til at betjene dit Amazon TV!

Hvis det hele lyder kompliceret, skal du ikke bekymre dig. Du kan også nemt installere OpenVPN uden rodfæstning ved at følge trinene, der er beskrevet på dette websted.

Brug for hjælp til at installere vores VPN på en anden enhed? Tjek vores: VPN til Windows, VPN til MAC, VPN til iOS, VPN til Android, VPN Router, og vores VPN Chrome-udvidelse.

Kom i gang med en VPN for at få en Unlocked Fire Stick …

Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, har du intet at tabe!) eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde ro i sindet med en ulåst Fire Stick, mens du sikkert får adgang til ethvert blokeret websted hvor som helst!

Har du nogen feedback, forslag eller anmodninger om funktion? Du er velkommen til at kontakte os og melde dig på sociale medier! Vi vil meget gerne høre fra dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map