Sådan får du adgang til Hulu fra hvor som helst

hulu grøn logo


Sammen med Netflix og Amazon Prime er Hulu en af ​​de førende online streamingtjenester i verden. Og det vokser kun i popularitet og rækkevidde. Med 20 millioner kunder og optælling kan Hulu muligvis bare være fremtiden for live tv og underholdning.

Der er kun en fangst: Fra 2018 er Hulu ikke tilgængelig for kunder uden for USA eller Japan. Men kæmp ikke! Læs videre for at finde ud af det hvordan du kan logge på din Hulu-konto hvor som helst i verden.

Hvad du kan gøre med Hulu

Hulu har i øjeblikket 20 millioner betalte abonnenter. Du kan få Hulu for det første år på kun $ 5,99 om måneden og $ 7,99 en måned efter det. (Hvis du vil afprøve tjenesten for at se, hvordan du kan lide den, giver Hulu dig en gratis månedelang prøveperiode, du kan annullere når som helst.) Hulu giver dig også mulighed for at købe tilføjelser – dvs. ingen reklamer eller adgang til HBO, Showtime og Cinemax.

Et af Hulus største tilbud er adgang til live tv. Mennesker, der abonnerer på Hulus live tv-service, har faktisk over 60 live tv-kanaler at vælge imellem, herunder CNN, ESPN, Fox Sports, HGTV, CNBC og Telemundo. Dette er en ret populær service – i midten af ​​september meddelte Hulu faktisk, at de var nået en milepæl fra 1 million live-tv-seere, selvom live-tv-pakken først blev lanceret i 2017.

Hulu gør det virkelig let at se tv på enhver enhed – computere, tablets og mobiltelefoner af næsten ethvert mærke – hvilket måske også forklarer dens konsekvent voksende popularitet.

Hulu’s hotteste underholdning

Med et abonnement på Hulu kan du få adgang til et væld af underholdningsmuligheder.

 • Hulu har fulgt Netflix, HBO og Amazon med at levere eksklusiv, høj kvalitet original programmering til sin abonnentbase. “The Handmaid’s Tale” vandt en Emmy sidste år, men “Castle Rock”, “Casual”, “vanskelige mennesker”, “Runaways”, “Future Man”, “11.22.63” og “The Looming Tower” er også meget populære shows og tilbud, du har brug for for at være medlem for at se.
 • Hulu bærer også en masse andre shows og film, som de ikke selv producerer. Med et Hulu-abonnement kan du binge-watch-shows som “Parker og rekreation”, “South Park”, “Family Guy”, “30 Rock”, “Seinfeld,” “Battlestar Galactica,” “The X-Files,” ” Archer, ”“ Rick og Morty ”og så meget mere. Hulu rapporterer, at det er vært for over 75.000 episoder med fjernsyn fra over 1.700 serier!
 • Med det ovennævnte live-tv-abonnement kan du ikke kun se dine foretrukne nye shows, mens de udsendes, men med adgang til ESPN, Fox Sports, NBCSN og CBS Sports, vil du aldrig gå glip af dine foretrukne sportsspil igen.

Sådan får du adgang til Hulu fra hvor som helst

Desværre er Hulu kun tilgængelig i USA og Japan. Det betyder, at hvis du er beliggende uden for disse to lande, er du helt blokeret af tjenesten – selvom du rejser i udlandet og bare vil gå ned på hotellet med din bærbare computer for at genoplade.

Grundlæggende, hvis du vil have adgang til Hulus live tv-tilbud eller abonnentkatalog, har du brug for en IP-adresse, der er placeret i enten USA eller Japan.

Det er her en VPN er praktisk. Med en VPN som SaferVPN kan du ændre din IP-adresse, så det ser ud til for alle på Internettet, at du befinder dig næsten et andet sted i verden. Hvis du vil have adgang til internettet som om du var i New York, kan du gøre det. Hvis du vil have folk til at tro, at du er i Japan, er det let som et enkelt klik, og du er (næsten) der.

Pas dog på: Det gør en forskel, hvilken VPN du bruger. Mange underholdningstjenester som Hulu blokerer eller afslutter brugere, som de regner med, bruger en VPN; det er trods alt temmelig let for Hulu at fortælle, når tusinder af mennesker forsøger at logge på fra den samme IP-adresse.

For at omgå dette problem leverer SaferVPN faktisk unikke IP-adresser til alle dets brugere, der kører deres forbindelser via sin amerikanske streamingserver. Da hver IP-adresse er unik, kan Hulu ikke fortælle, om din IP-adresse kommer fra en VPN eller ej. Alt det ved er, at du opretter forbindelse fra USA – og at du er klar til at se tv.

Brug en VPN til at streame Hulu nu

SaferVPN er den bedste måde at streame Hulu fra udlandet – såvel som enhver anden medietjeneste eller websted, som du måske finder dig blokeret fra. Hvis du drager fordel af det 70% rabat, der foregår lige nu, kan du få en VPN af høj kvalitet til kun $ 3,29 / måned!

Når du har oprettet en konto, tager det kun et par enkle klik for at se Hulu fra hvor som helst i verden!

Sådan får du adgang til Hulu med SaferVPN i tre enkle trin:

 1. Download og installer SaferVPN.
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til vores US Streaming-server.
 3. Log ind på din Hulu-konto og begynd at se!

Hvis du stadig ikke er sikker, tilbyder SaferVPN en gratis prøveperiode, hvis du først vil afprøve tjenesten. Vi er sikre på, at du vil være en tilfreds kunde!

For mere om hvordan du kan fjerne blokering af resten af ​​internettet, uanset hvor i verden du er, skal du oprette forbindelse til os på Facebook, Twitter, Instagram og Google+!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map