Sådan fjernes blokeringen af ​​spil i skole, arbejde eller i udlandet

Sådan afblokeres spil i skole, arbejde eller i udlandet med pacman-billede


Mange brugere søger efter løsninger til at fjerne blokering af spil, der er begrænset i lande eller utilgængelige bag firewalls. Lad os gennemgå, hvorfor du skal bruge en VPN til skole, arbejde eller begrænsninger i udlandet. Lær hvordan man omgår spilbegrænsninger, og hvor let det er at fjerne blokering af ethvert spil, hvor som helst!

Hvor spil blokeres

Der er to hovedårsager til, at spil såsom Unblocked Games 66 er blokeret: firewalls og / eller censur. Skoler og arbejdspladser begrænser spil gennem firewalls, mens lande censurerer og forbyder spil for at begrænse din evne til endda at få adgang til visse spil i første omgang.

Mange skoler, biblioteker og andre offentlige rum har firewalls, der forhindrer dig i at spille spil eller få adgang til spilwebsteder, når du bruger deres internet, selvom du bruger din egen enhed. Censur pålægges dog af en landes regering, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til disse spil, hvis du bor i et specifikt land.

Listen over forbudte videospil er lang, men for at nævne nogle få: MMORPG EverQuest i Brasilien, førstepersonsskytterne Battlefield 4 i Kina og Left 4 Dead 2 i Tyskland. Andre markante lande, der forbyder spil, inkluderer Saudi-Arabien, Sydkorea og UAE.

Nogle eksempler på forbudte spil rundt om i verden:

CountryBanned Game (s)
TysklandSoldier of Fortune: Payback, Dead Rising 2, Silent Hill: Homecoming, Wolfenstein, Left 4 Dead 2
UAEDragon Age 2, The Godfather 2, God of War-serien, Grand Theft Auto-serien, Mass Effect 2 & 3
BrasilienDoom, Duke Nukem 3D, EverQuest, Mortal Kombat, Postal
PakistanCall of Duty: Black Ops 2, Medal of Honor: Warfighter
Saudi ArabienGod of War-serien, L.A. Noire, Grand Theft Auto-serien
KinaSlagmark 4, kommando & Erobre generaler
IranSlagmark 3
KuwaitGrand Theft Auto 5

Nogle spil har også forskellige udgivelsesdatoer i forskellige lande. Det gør dem ikke i sig selv blokeret, men du bliver nødt til at vente med at købe dem, hvis du er i et land, hvor spillet endnu ikke er lanceret.

Der er et super simpelt trick, der giver dig mulighed for at omgå begrænsninger, så du kan fjerne blokering af spil, uanset hvor du er. Du kan endda køb spil, der endnu ikke er frigivet i dit land. Læs videre!

Hvorfor du skal bruge en VPN til at fjerne blokering af spil

Nogle mennesker bruger gratis proxies til at spille spil, men hvis du leder efter en service, der er (1) super hurtig uden forsinkelse, (2) fungerer til alle spil, (3) fungerer på alle dine enheder, og (4) fungerer uanset hvor du er, er en VPN det, du har brug for.

Her er et par flere fordele ved at bruge en VPN frem for en gratis proxy:

Gratis Proxies vs VPN til at fjerne blokering af spil Gratis ProxyVPN
Super hurtig – ingen konkurrence om båndbreddeIngenJa
Ingen hastighedskapper, forsinkelse eller afmatningIngenJa
Ubegrænset båndbreddeIngenJa
Fungerer på alle enhederIngenJa
Automatisk konfiguration & 1-klik-forbindelseIngenJa
Arbejder uden for din webbrowserIngenJa
Ubegrænset skifte mellem verdensomspændende servereIngenJa
Superstabil med 99,9% oppetidIngenJa

Nå, nu hvor du har fundet ud af, at en VPN er det, du har brug for for at fjerne blokering af spil, så lad os grave ind i, hvordan man kan komme omkring begrænsninger.

Sådan fjernes blokeringen af ​​spil i skole, arbejde eller i udlandet

Uanset om du er blokeret på grund af firewalls eller censur, er der en enkel løsning, der fungerer overalt for at spille spil, der er blokeret i skole, arbejde eller i udlandet. Hvis du vil omgå din skole-WiFi, frigør SaferVPN dig fra enhver form for begrænsninger ved at kryptere din forbindelse og give dig en ny IP-adresse.

Ende-til-ende-kryptering forhindrer regeringer, skoler og arbejdspladser i at blokere din adgang, da de ikke kan vide, hvad du laver online.

Med en ændret IP-adresse, spiludbydere kan ikke finde dig, da du kan vælge at se ud, som om du gennemser et andet sted. Al din trafik omdirigeres via vores servere, så du er fri til at fjerne blokering af ethvert spil, du ønsker!

Følg disse 4 enkle trin for at fjerne blokering af spil:

 1. Få en SaferVPN-plan, eller start din gratis prøveperiode, hvis du ikke har en konto endnu.
 2. Når du er downloadet, skal du oprette forbindelse til en server i et land, hvor dit foretrukne spil er tilgængeligt.
 3. Spil dine yndlingsspil uden nogen begrænsninger! Så simpelt er det!

Bonustips: Fjern blokering af din PS3, PS4 eller Xbox Consoles

Du kan også bruge VPN på dine PS3, PS4, Xbox og andre internetforbundne spilkonsoller til at fjerne blokering af spil på dem eller til at bruge tjenester som Pandora og Netflix (som ikke er tilgængelige i nogle lande) på dine konsoller.

Begynd med at spille dine foretrukne spil i dag!

Brug en VPN og få adgang til spil overalt i verden! Tilmeld dig nu, eller prøv SaferVPN gratis (vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, har du intet at tabe!).

Har du nogen feedback, forslag eller anmodninger om funktion? Du er velkommen til at kontakte os, stille spørgsmål i kommentarerne og være med på sociale medier! Vi vil meget gerne høre fra dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map