Sådan åbner du blokerede websteder: En nem guide

Kompass i hånden


Er dine yndlingswebsteder blevet blokeret eller censureret? Læs videre for at lære at åbne din internetforbindelse igen.

Du kender følelsen: Du ser efter at streame en film, mens du er på ferie, få adgang til et underjordisk nyhedssted eller måske endda bruge Google, mens du er i et land som Kina. Men du kan ikke – i stedet får du en fejlmeddelelse på din skærm, der siger, at du er blokeret.

Det kan være helt vanvittigt, når du bliver holdt fra dine yndlingswebsteder – især når der bare ikke er nogen jordisk grund til det. De fleste mennesker oprigtigt giver op på dette tidspunkt!

Men du er vedvarende – det er derfor, du læser denne vejledning.

Briller på bogBare rolig, det bliver ikke for meget læsning.

Når irriterende geobegrænsninger eller censurregimer står i vejen for din gratis adgang til Internettet, vil du vide, hvordan man kommer omkring dem. Heldigvis vil dette indlæg fortælle dig alt hvad du har brug for at vide om hvorfor dine yndlingswebsteder blokeres og hvordan man kommer forbi disse begrænsninger med en VPN.

Fjern øjeblikkeligt blokering af websteder med SaferVPN

Hvorfor websteder blokeres

Der er tre hovedårsager til, at visse websteder blokeres: regeringscensur, distributionsrettigheder og organisationsbegrænsninger.

 • Regeringscensur: Nogle regeringer bruger censur til at blokere websteder, de mener truer deres magt, krænker nationale værdier eller giver folk uvildig information. Denne type webstedsblokering kan ses i forskellige grader over hele verden. For eksempel:
  • Google er helt blokeret i Kina.
  • Den saudiske regering blokerer enhver webside, den beslutter at være “umoralsk”, inklusive mange Wikipedia-artikler.
  • Pornografiske websteder og websteder, der kritiserer kongen, er blokeret i Thailand.
  • YouTube er helt blokeret i Kina, Iran, Syrien, Sudan og flere andre lande.
 • Distributionsbegrænsninger: Mange steder er også geo-blokeret i udlandet på grund af indholdsfordelingsbegrænsninger. For eksempel har du måske bemærket, at du ikke kan få adgang til din Pandora-konto, mens du er i udlandet. Det skyldes, at Pandora er nødt til at overholde indholdsaftaler, der forhindrer det i at handle i andre lande.Pandora blokeret skærmAndre tjenester, der lider af geo-blokering (eller som tilbyder helt forskellige underholdningsbiblioteker til forskellige lande) inkluderer Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer og Amazon Prime. Bemærk, at selvom du har (og betaler for!) En konto med disse platforme, har du ikke fuld adgang til en IP-adresse, der er baseret uden for dit hjemland.
 • Organisationsbegrænsninger: Mange virksomheder, der tilbyder internettjeneste, vælger også at begrænse adgangen til bestemt indhold. Du kan også bemærke, at mange skoler og arbejdspladser blokerer websteder, som de beslutter, er uacceptable.

Sådan blokerer en VPN websteder

Du vil bemærke to almindelige temaer for, hvordan og hvorfor websteder blokeres: Visse typer websteder er blokeret afhængigt af din placering i verden.

Hvad der sker er, at nogen – din internetudbyder (internetudbyder), din regering eller dit valg af websted – ser på det sted, du prøver at få adgang til og beslutter, at på grund af din placering har du ikke tilladelse.

En VPN løser begge dele af dette problem.

1. Ændring af din placering

Når du opretter forbindelse til Internettet, gør du det via en unik IP-adresse, der afslører næsten nøjagtigt, hvor du befinder dig. (Gå videre og test det ud via et websted som mylocation.org!)

Denne information tillader websteder, der blokerer for visse lande, til at blokere dig, hvis din placering er på deres sortliste.

Men når du bruger en VPN, får du en helt ny og anonym IP-adresse baseret i et land efter dit valg. Dette skjuler din identitet, placering og browservaner for udenfor – inklusive indholdsplatforme, som geo-begrænser.

2. Kryptering af dine data

Når din skole, kontor eller regering blokerer for dig, skyldes det, at de ikke har været fri til at gøre, hvad du vil online.

Men hvis de ikke ved, hvad du laver online, kan de ikke blokere dig for det.

Ved at køre din forbindelse via en VPN, hver eneste ting du gør på nettet er krypteret. Kort sagt betyder det, at enhver tredjepart – regeringer, virksomheder, internetudbydere – der prøver på at spionere på din forbindelse kun vil se ubrugelig gibberish. De har ingen idé om, hvad de skal censurere, da de ikke kan fortælle, hvilke websteder du besøger.

Sådan åbnes blokerede websteder med SaferVPN

Med SaferVPN kan du vælge mellem servere i 34 forskellige lande – hvilket giver dig fuld adgang til Internettet, uanset hvor du er!

Her er en kort video om, hvordan det fungerer:

Sådan kommer du i gang med SaferVPN i tre nemme trin:

 1. Download og installer SaferVPN.
 2. Kør SaferVPN på din mobil eller desktop (iOS, Android eller Windows). Du kan endda prøve vores hurtige og sømløse VPN Chrome-udvidelse i browseren. Ingen konfiguration kræves!
 3. Opret forbindelse til en international server efter eget valg.

SaferVPN-app-serverskærme

Og voila – du er klar til at åbne blokerede sider og få adgang til begrænset indhold.

Vil du teste det selv? Opret forbindelse til enhver SaferVPN-server via vores app eller udvidelse, og gå derefter tilbage til mylocation.org. Du kan se, at webstedet mener, at du befinder dig i det land, hvor din valgte server er.

Sådan kommer du i gang med SaferVPN

Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få en prøve eller et abonnement i dag (med en 30-dages pengene-tilbage-garanti) og nyde et ikke-blokeret internet uden censur.

Har du flere spørgsmål om, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Opret forbindelse med os på sociale medier eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map