Live stream fodbold – Se verdensmesterskabet i Brasilien 2014 fra hvor som helst

Se verdensmesterskabet i Brasilien 2014. Live stream fodbold overalt overalt med SaferVPN


Alle er begejstrede for fodbolds (jeg mener fodbolds) største turnering, der kun kommer en gang hvert fjerde år, men det er næsten umuligt at fange alle kampene på grund af tidskonflikter og lokale tv-tv-rettigheder. Med et par enkle tip & tricks, vi viser dig, hvordan du ser verdensmesterskabet i 2014 online hvor som helst i verden og holder dig opdateret om højdepunkterne i spilene. Læs seneste opdateringer nederst i indlægget.

Den sidste uafgjort af verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. Se verdensmesterskabet i Brasilien 2014 nu, Live Stream fodbold med SaferVPN.Et billede fra FIFAs websted viser det sidste træk af verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. Værtsnationens hold mødte mod Kroatien, Mexico og Cameroun i gruppespil.

 TV-kanaler, der udsender verdensmesterskabet i Brasilien 2014

For vores amerikanske publikum, , WatchESPN og Fox Soccer 2GO er de bedste muligheder for live stream fodbold inden for landet. For ESPN skal du være abonnent på en af ​​de mange kabeludbydere, der findes her. Både WatchESPN og Fox Soccer 2GO er også tilgængelige på følgende amerikanske territorier: Amerikansk Samoa, Guam, Nordmarianerne, Puerto Rico, USA Mindre Ydre øer og De amerikanske Jomfruøer. Bemærk dog, at ESPN og Fox er geobegrænset uden for USA, så du skal få en amerikansk IP-adresse for at få adgang til dem. Du kan nemt få en med SaferVPN!

For vores britiske publikum, eller enhver anden, der foretrækker en god gammel britisk accent, skal du blot downloade BBCs iPlayer eller iTV til live stream fodboldkampe. BBC viser alle kampe og gemmer dem også til senere visning efter behov. På den måde vil du aldrig gå glip af et spil og ikke behøver at være ope hele natten. Hvis de beder om et postnummer for at kontrollere din placering, skal du bruge SW1H 9NP. Både BBCs iPlayer og iTV er geobegrænset uden for England, så du er nødt til at få en britisk IP-adresse for at få adgang til dem. Du kan nemt få en med SaferVPN!

For andre målgrupper (SaferVPN har serverplaceringer i alle disse lande):

 • Australien: SBS
 • Brasilien: ESPN Brasilien, Rede Globo, SporTV
 • Canada: CBC
 • Frankrig: TF1, være i
 • Tyskland: ZDF, ARD
 • Italien: Himmel, Rai
 • Nederlandene: NOS
 • Spanien: Mediaset, Univision
 • Schweiz: SRF

Omgå geo-begrænsninger til live stream fodbold

På grund af tv-rettigheder geobegrænser de ovennævnte kabelselskaber deres medier, så det kun kan fås adgang til dem i deres lande. Den måde, de ser op på din placering på, er ved hjælp af din IP-adresse. Ved at bruge SaferVPN kan du ændre din IP-adresse til en fra et andet land.

Heldigvis for dig har vi servere tilgængelige i flere af disse lande. Forbind blot den, der er tættest på din fysiske placering for at sikre den hurtigste forbindelse og nyde spil. Vi må understrege, at du opretter forbindelse til den server, der er tættest på dig, da nærhed virkelig betyder noget. Jo tættere VPN-serveren er på din faktiske placering, desto mindre er forskellen i forbindelseshastighed og jo lykkeligere er du med browseroplevelsen!

Sådan kan du se verdensmesterskabet i Brasilien i kun 3 enkle trin:

 • Hent og installer SaferVPNs apps til Mac, Windows, iOS, Android og / eller Chrome. (Du kan gøre det med vores gratis prøveversion hvis du ikke har en plan endnu!)
 • Kør SaferVPN og opret forbindelse til serveren, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret.
 • Gennemse til din valgte tv-selskabs websted / app, og start streaming!

Det er alt, hvad der er til det! Gå ikke glip af noget af spilene bare på grund af din placering. Med SaferVPN kan du se, hvor hurtigt og nemt det er bare at oprette forbindelse til vores servere med et enkelt klik!

Opsummering af verdensmesterskabet 2014 indtil videre

Resumé af verdensmesterskabet i 2014

Største skuffelser: Favoritter – England, Italien og Spanien (sidste års mestre) blev fjernet i gruppespillet.

Største overraskelse: Costa Rica. Hvem ville have troet, at de kunne slå både Italien og Uruguay? De bandt endda England. Bemærkelsesværdigt: Belgien og Colombia vandt begge hvert af deres gruppespillkampe. Kudos!

Bedste match: Med så mange spændende spil er det svært at vælge et. Holland, der dominerede den tidligere verdensmester, Spanien 5-1 var helt sikkert et af de mest spændende spil. Gruppespillet i Brasilien bød på masser af underholdning med masser af ophidsede fans og virkelig kunstnerisk fodbold, især i åbningen i Brasilien versus Kroatien.

Interessante fakta for verdensmesterskabet i 2014

 • Der blev scoret 2,8 mål pr. Kamp. Dette er en 0,5 målstigning fra 2,3 mål / kamp i 2010. Dette verdensmesterskab har været mere spændende – efterhånden som flere bolde ramte nettet.

 • Holland (10 mål), Colombia (9 mål) og Frankrig (8 mål) var de samlede samlede scoringshold efter gruppespillet

 • Argentina, Belgien, Colombia og Holland vandt hvert spil i deres gruppespill

 • Største tabere: Kamerun, Australien, Honduras vandt alle 0 kampe. Undskyld fyre!

 • Top Goal Scorers: Argentinas Messi (4), Brasiliens Neymar (4) og Tysklands Müller (4). Se kandidaterne til Målet for turneringspræmien.

Vil du have flere interessante fakta? Se FIFAs statistikside.

Anden etape

I den første aften af ​​anden etape, Uruguay tabt imod Colombia, måske forklaret af benchmarking af topspiller Suarez efter at have bidt Chiellini i spillet versus Italien.

Fans af værtslandet Brasilien var på kant, da spillet mod Chile gik i straffe efter en 1-1-score. Selvom Chile havde et fantastisk hold, vandt Brasilien takket være 3-2 i straffe.

mexicanerne fejrede deres 1-0 føring indtil det 88. minut, hvor NetherlandSneijder udlignede til 1-1. Minutter senere scorede Huntelaar et straffespark, idet han tog hollænderne til kvartfinalen.

Costa Rica scorede 1-0 mod Grækenland i det 52. minut, men næsten fik deres drømme knust, da Sokratis scorede i det 91. minut. Spillet gik ind i Golden Goal, efterfulgt af straffe, som Costa Rica vandt, efter at Gekas gik glip af sit skud.

Frankrig‘S Pogba scorede 1-0 mod Nigeria i det 79. minut. Nigeria spillede godt og havde flere gode muligheder, men havde deres håb knust, da Yobo ved et uheld scorede et eget mål.

De første to halvdele af Tyskland vs Algeriet spillet havde ingen mål og tog det ind i ekstra tid. Tysklands Schürrle scorede det første mål, efterfulgt af et andet af Özil i det 120. minut. Algeriet opgav ikke let og scorede et sidste mål i skadetiden for at afslutte spillet på 2-1 for Tyskland.

Argentina havde et vanvittigt antal målchancer imod Schweiz, alligevel fortsatte spillet ind i ekstra tid. Di Maria scorede i det 118. minut og tog Argentina til kvartfinalen.

Der var en masse vittigheder i forskellige virksomheders sociale medier som USA spillet Belgien. Spillet gik i ekstra tid, som endte med 2-1 for Belgien.

Kvartfinaler

Tyskland og Frankrig har været blandt de allerbedste hold i dette verdensmesterskab, hvilket gør deres kamp måske til et af de mest forventede. Tysklands Hummels formåede at score efter kun 12 minutter og lægge pres på Frankrig for at udjævne. Spillet var intens hele vejen igennem med masser af måls chancer for begge, men endte med 1-0.

Værtslandet Brasilien stod over for sydamerikanere Colombia, holdet med verdensmesterskårets målmand James, der fører turneringen med 6 mål. Brasilianske Silva scorede efter 7 minutter. David Luiz så ud til at sikre sejren efter sit mål i det 69. minut, men kun et dusin minutter senere fik James et straffespark. Spillet sluttede 2-1 for Brasilien. Efter kampen blev det annonceret, at den sårede brasilianske stjernespiller Neymar ikke vil spille under resten af ​​cupen.

Argentina står overfor Belgien i det tredje kvartfinale. Higuain scorede efter kun 8 minutter, men alligevel måtte Argentina stadig kæmpe hårdt for at holde deres føring. Spillet sluttede med 1-0, og tog Argentina til semifinalen.

Kvartals sidste kamp var mellem Holland og Costa Rica. Holland startede langsomt, men gradvist øgede deres indsats og havde nogle tætte chancer på at score. Spillet gik i ekstra tid, men ingen bolde ramte nettet. Holland skiftede målmand til Krul, da spillet gik i straffe, som Holland vandt med 4-3.

Semifinalerne

Tyskland fuldstændigt domineret Brasilien i den første semifinale. Hvem ville have troet, de ville vinde med 7-1 ?! Müller scorede i det 10. minut, Klose i det 23., efterfulgt af Kroos i det 24. og 26. minut, Kedira scorede i det 29. og det var det i første halvleg. Fire mål på 6 minutter, helt vanvittigt. Da anden halvdel startede, erstattede Schürrle Klose til at score i det 69. og 79. minut, og den brasilianske Oscar scorede i det 90. minut. Undskyld Brasilien, bedre held i kampen om bronzetitlen!

Argentina vs Holland modsatte sig i den anden semifinal. Spillet var endda med et par chancer for begge hold til at score, men der blev ikke foretaget mål hele vejen gennem den ekstra tid. Argentina vandt med 4-2 på straffe og tog dem til finalen!

Bronzekamp og finalen

Brasilien mødte Holland i bronzekampen med Silva tilbage i spillet. Værtslandet spillede godt, men lykkedes ikke at score uden deres stjerne Neymar. Van Persie scorede det første mål på straffe allerede efter 3 minutter, efterfulgt af et mål af Blind i det 17.. På trods af deres føring kæmpede hollænderne hårdt indtil de sidste minutter med et 3-0 mål af Wijnaldum i det 91. minut. Se højdepunkterne her.

I finalen tre gange tidligere verdensmestere Tyskland kæmpede om guldet mod to gange tidligere verdensmestre Argentina. Det var overraskende jævnt og til tider føltes det som om nogen af ​​holdene kunne vinde. Tyskland, der havde domineret Brasilien, løb ikke over deres modstander denne gang. Spillet gik i ekstra tid, og Tysklands Götze scorede i det 113. minut, hvilket gjorde Tyskland til FIFA verdensmestere i 2014! Kudos!

Vi håber, at du har haft vores dækning af FIFA-verdensmesterskabet i 2014. Vil du have flere opdateringer om live streaming af sportsbegivenheder? Deltag i os på sociale medier! Og tjek vores komplette guide til, hvordan du fjerner blokeringen og gemmer ved live sportsstreaming, så du ikke går glip af et eneste minut med live sportsaktion – uanset hvor du er!

Tilmeld nu  (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så du har intet at tabe!) eller prøv SaferVPN gratis.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map