Hvad er Kodi-appen, og hvordan kan jeg bruge den i udlandet?

Hvad er Kodi-appen, og hvordan kan jeg bruge den i udlandet?


Vil du streame alle dine foretrukne tv, film og musik? Se vores vejledningsvejledning til brug af Kodi-appen rundt om i verden!

Ringer til alle snørere! Har du grøftet din kabelregning og sprunget ind i den streaming verden af ​​tjenester som Netflix og Hulu? Vi beskylder dig ikke. Den gennemsnitlige satellitregning kan give dig hundrede dollars pr. Måned! Sammenlign det med de mindre end $ 10, du ville bruge på Netflix og Hulu, og du har fundet dig selv et skrigende tilbud.

Hvad nu, hvis vi kunne fortælle dig, at der er en endnu bedre service derude kaldet Kodi-appen, der tilbyder uendelige tilføjelser, der giver dig adgang til utroligt indhold … GRATIS! Selvom programmet og tilføjelserne er gratis, er mange af dem kun tilgængelige, hvis du bor på bestemte placeringer.

Men fortvivl ikke! Vi fortæller dig, hvordan du forhindrer denne hindring med blot et enkelt klik på en knap.

Hvad er Kodi-appen?

Kodi-appen, oprindeligt designet til Microsoft Xbox (kaldet Xbox Media Center eller XBMC) blev oprettet i 2003 og er mirakuløst vokset til en af ​​de mest forskellige indholdsenheder, du kan finde. Ved hjælp af Kodi kan du få adgang til videoer, musik, podcasts, endda tv via lokale lagringsmedier og netværk og internettet.

I modsætning til andre enheder som Chromecast og Apple TV er Kodi-appen mest unik for enheden, open source-software, hvilket betyder, at den kan ændres af enhver. Denne funktion gør det muligt for Kodi-appen at omgå licens- og app-butiksbegrænsninger, så du kan downloade ubegrænsede communitybyggede apps, mens du i det væsentlige gør alt indhold, du gerne vil have tilgængeligt, tilgængeligt.

Administreret af XBMC Foundation non-profit teknologikonsortium, vedligeholdes denne smarte enhed af en gruppe frivillige og ændres og opdateres konstant af mere end 500 softwareudviklere og mere end 200 oversættere …

… hvilket betyder, at det er helt gratis!

Kodi App-softwaren, der er kompatibel med næsten enhver enhed, du måtte have (se nedenfor for detaljer), tilbyder ubegrænsede tilføjelser og giver dig mulighed for at tilpasse den, uanset hvor du vil, hvilket gør det til din personlige foretrukne streaming-enhed nogensinde.

Hvad kan Kodi-appen afspille?

Kodi-appen kan afspille næsten alt, er let at downloade og er kompatibel med næsten enhver enhed. Kodi App’s downloadside giver dig mulighed for at vælge software til Windows, OS X, Linux, Ubuntu, Android, BSD og Freescale IMX6, iOS og endda Raspberry Pi-mikrocomputeren. Når Kodi-appen er downloadet, kan den afspille næsten enhver type musik og filmformat, giver dig mulighed for at se, organisere og oprette biblioteker til tv-shows, importere billeder og lysbilledshow og endda optage live-tv.

Desværre er der et par systemer, der ikke er direkte kompatible med Kodi-appen (skønt der altid er jailbreaking-tricks for at gøre det tilgængeligt). Her er et par:

 • iOS
 • Windows-telefoner
 • Chromebooks
 • Spilkonsoller bortset fra den originale Xbox-version, XBMC4Xbox.

Med disse alsidige kompatibilitetsfunktioner er det nemt at downloade Kobi-appen på flere enheder. Heldigvis for at holde hver enhed synkroniseret og opdateret har Kodi-appen UPnP (Universal Plug and Play) -kompatibilitet, så du kan bestemme din egen “master” -server, der kommunikerer med resten af ​​dine enheder. Dette gør alt totalt organiseret og let at bruge!

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om Kodi-appen, kan du tjekke deres wiki her.

Kodi-tilpasning

Da Kodi-appen er open source, er der masser af tilføjelser og plugins tilgængelige, så du kan tilpasse din personlige Kodi App-oplevelse helt. Selv hvis du ikke har brugt op på dine C ++ programmeringsevner, kan du stadig bruge de samfundsfremstillede programmer, der er tilgængelige. For at få disse, skal du blot downloade Kodi-appen på din enhed, vælge ‘Addon Manager’ og vælge fra en masse indstillinger (ligesom din typiske app-butik), der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af Kodi-appen.

Hvis du ikke er sikker på, at du selv kan vælge de bedste tilføjelser, kan du overveje at downloade en build. Denne indstilling leveres forpakket med nogle af de mest populære add-ons, hvilket gør dem af os med manglende programmeringsevne i stand til at opleve Kodi-appen uden at skulle tilpasse eller konfigurere.

Du ønsker at grave i alle de sjove funktioner og gimmicks, som tilføjelser kan give. Tjek denne liste over indstillinger på deres websted!

Sådan bruges Kodi-appen

Hvis du virkelig ønsker at klippe ledningen, men stadig være i stand til at sidde i sofaen for at se tv og surfe på forskellige kanaler, vil du være glad for at vide, at Kodi App er udstyret med fjernkompatibilitet. Selvom du kan downloade Kodi-appen på forskellige enheder, er funktionerne faktisk optimeret til en 10-fods grænseflade, hvilket betyder, at skærmen skal være synlig på en tv-størrelse skærm 3 meter væk. Officielt har de fjernbetjeninger tilgængelige som en smartphone-app (iOS og Android), selvom Kodi-appen også er kompatibel med hundreder af forskellige fjernbetjeninger. Tjek den fulde liste på deres officielle wiki.

Hvorfor du skal bruge en VPN med Kodi-appen

Tro det eller ej, en VPN kan hjælpe dig med at fjerne blokering af Kodi App’s fulde potentiale! Kodi-appens tilgængelige tilføjelser, der giver dig adgang til al den ubegrænsede streaming, er også den nøjagtige grund til, at du skal få en VPN. Ved at downloade SaferVPN kan du streame helt anonymt og omgå alle geo-begrænsninger, som mange tilføjelser har.

Disse tilføjelser har mulighed for at bestemme din fysiske placering ved hjælp af din IP-adresse. Kort sagt, ved at skjule din IP-adresse deaktiveres serverens evne til at bestemme din placering såvel som at gøre nogen af ​​dine downloads, streams eller browsing helt usporelig af alle, der interesserer sig for at prøve og se!

Brug af SaferVPN giver dig desuden mulighed for at overvinde geobegrænsninger. Hvis du nogensinde har været uden for landet, ved du sandsynligvis, at streamingtjenester som Netflix og Hulu er kendt for at blokere indhold baseret på din placering. Ved at bruge en VPN kan du praktisk talt opholde dig i et andet land ved at ændre din IP-adresse, hvilket betyder, at du nu kan bo på et hvilket som helst andet sted og have fuldstændig, ubegrænset adgang.

Her er hvad du skal gøre:

1) Få en SaferVPN-plan, eller start din gratis prøveperiode, hvis du ikke har en konto endnu.
2) Opret forbindelse til en server placeret på det ønskede sted.
3) Gå ind på Kodi-appen, så ser du, at den fungerer, som om du var på et sted, hvor det ikke er blokeret!

Skærmbillede 2017-01-12 kl. 14.37.28

Hvis du vil lære mere om, hvordan du konfigurerer SaferVPN ved hjælp af Kodi, kan du se denne artikel fra SaferVPNs vidensbase.

Med SaferVPN kan du få adgang til denne fantastiske service overalt i verden på mindre end 30 sekunder! Hvis du endnu ikke har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti – så du har intet at tabe!), Eller prøv SaferVPN gratis så du kan nyde de fulde fordele ved Kodi-appen!

Hvis du vil holde dig opdateret med alle tipene til at få adgang til den bedste streamingunderholdning, skal du sørge for at oprette forbindelse til os på sociale medier eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map