Den ultimative guide: Hvordan man ser de amerikanske præsidentvalgresultater online

Sådan kan du se præsidentvalgets afstemningsresultater online


Har ikke adgang til det amerikanske præsidentvalg dette Tirsdag den 8. november på dit tv? Vi har netop løsningen til at lade dig se valgresultaterne på flere andre enheder, uanset hvor du er!

Om dette års præsidentvalg

Årets amerikanske præsidentvalg vil være den 58. kvartårsbestemmelse, der bestemmer den 45. præsident og 48. vicepræsident for De Forenede Stater. De 2 største spillere ved dette års valg er:

 • Forretningsmand og reality-tv-personlighed Donald Trump blev det republikanske partis præsidentvalgte den 19. juli 2016. Hvis han bliver valgt, vil Trump have titlen som ældste præsident, der skal tiltræde.
 • Hillary Clinton, tidligere statssekretær og den amerikanske senator fra New York, blev det demokratiske partis præsidentvalgte den 26. juli 2016. Hvis hun bliver valgt, bliver hun USAs første kvindelige præsident.

Hvis du har brug for yderligere baggrundsoplysninger om kandidaterne og valgprocessen, kan du tjekke disse videoer!

Præsidentvalg 2016 – Opdeling, før du stemmer

Tæller din stemme? Valghøjskolen forklaret – Christina Greer

Årets kampagnespor har været en af ​​de mest dynamiske, landet har set! Da den demokratiske nominerede potentielt er den første kvindelige præsident, og den republikanske nominerede er en uventet politisk outsider, er det sikkert at sige, at disse valgresultater vil være en, du ikke vil gå glip af!

Men hvem tror DU vil? Afgiv din stemme her!


Tjek dette websted Poll Tracker for at se, hvem andre organisationer synes er i spidsen!

Kringkastere, der streamer valgresultatet

Mange af de store nyhedsstationer streamer eller udsender valgdækning online. Her er bare et par få, sammen med andre sider og streams, der også holder dig opdateret med hvad der foregår i løbet af denne valgdag.

Dækning af live nyhedsvalg via websteder

Disse store tv-selskaber vil dele val- og afstemningsresultaterne direkte på deres websteder:

 • CBS
 • CNN
 • ABC Nyheder
 • NBC
 • FOX Nyheder

Valg af dækning via apps til din telefon

Følg disse links til store medie-apps, der dækker valget, blandt mange andre applikationer, der vil streame valgdata:

 • CBS
 • NBC
 • Ræv
 • ABC

Slynge-tv – kabelalternativ

Denne kabelskærende abonnementstjeneste giver dig mulighed for at se tv, kabelfri. Den grundlæggende Sling Orange-pakke tilbyder over 25 kanaler inklusive nyhedskanaler som CNN. Et ekstra plus er, at de tilbyder en gratis syv-dages prøveperiode, ingen kontrakt kræves, og den kan annulleres når som helst.
Sling TV har også en app tilgængelig til Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV og Xbox One.

Twitter og BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Twitter, i samarbejde med BuzzFeed-journalister, vil være live streaming på valgdagen under fanen Moments. Brug dit skrivebord, telefon eller tv til at se, når begivenhederne udspiller sig.

VoteCastr

VoteCastr er dedikeret til at levere data, der giver seerne mulighed for gradvis at se stemmedataene i stedet for at skulle vente på, at den endelige optælling skal være i. Ved siden af ​​medier som New York Times, Slate og CNN, vil VoteCastr-appen konstant generere forventede resultater, når data om afstemning indsamles.

politisk

Politico leverer resultaterne af præsidentvalget for 2016 ved at angive hver kandidats valgstemmer. Denne information vises via et interaktivt kort, så du kan se kandidaternes fremskridt efter stat og tilbyder også en live stream af information på deres websted.

Univision

Univision er dedikeret til at overvåge begivenhederne ved præsidentvalget i 2016. Disse begivenheder kan omfatte problemer under afstemning, problemer med registrering, trusler under afstemning eller overordentlig lange linjer, der kan have indflydelse på de resultater, som amerikanerne ser ved udgangen af ​​dagen.
Du har muligvis adgang til Electionland, der overvåger afstemningsprocessen og leverer konstante opdateringer.

Radio dækning

Har du ikke tid til at se valget? NPR vil sammen med PBS give valgdagsnyheder gennem mange medier såsom radio, tv, deres websted og NPR One-appen.

Online artikler

 • C-SPAN tilbyder mediedækning af kampagneserien 2016 og giver dækning af valgdagen.
 • Daily Caller er en 24-timers nyhedspublikation, der tillader tilhængere at se store emner, når valgdagen skrider frem.
 • Wall Street Journal vil også tilbyde streamingdækning valgfremskrivninger og dækning under begivenhederne.

Sådan ser du valgresultaternes afstemningsresultater fra udlandet

Uanset om du er udstationeret eller rejser efter din nuværende placering, bør du ikke forhindre dig i at se en af ​​de mest kritiske begivenheder i 2016, præsidentvalget.

Hvis du ikke i øjeblikket har adgang på grund af din geografiske placering, så er du sådan, du kan gøre det i bare 3 enkle trin:

 1. Download og installer SaferVPNs enkelt-klik-apps til desktop, mobil og / eller Chrome
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til en af ​​vores USA-servere

USA Streaming følger præsidentvalgets afstemningsresultater online

3. Gennemse til din valgte tv-selskabs websted / app, og start streaming!

Det er alt, hvad der er der til det!

Hvordan fungerer det nøjagtigt? Et VPN (Virtual Private Network) giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et fjernnetværk og ændre din geo-placering online, så du kan opleve valget, ligesom du ville gøre derhjemme.

Begynd på at se resultaterne af præsidentvalget i 2016 med SaferVPNs gratis 24 timers prøveperiode, eller tilmeld dig en af ​​vores planer (med en 14 dages pengene-tilbage-garanti, har du intet at tabe!).

Vil du være den første til at kende alle de seneste nyheder om expat, cybersikkerhed og streaming underholdning? Bliv medlem af os på Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map