Den ultimative guide: Fjern blokering af streamingwebsteder fra hvor som helst

Den ultimative guide: Fjern blokering af streamingwebsteder - SaferVPN


Hvis du undrer dig over, hvordan du kan få adgang til nogle af dine yndlings streamingwebsteder, mens du er uden for dit land, skal du ikke lede længere! Vi har brugt vores unikke ekspertiseniveau til at give dig den ultimative guide til at fjerne blokering af streamingwebsteder!

På grund af tv-rettigheder geografisk begrænser mange virksomheder deres medier og live cast-streams, så de kun kan fås adgang til i visse lande. Du har måske indset, at streaming af noget af dit yndlingsindhold – som HBO, YouTube, Spotify osv., Ikke længere er tilgængeligt hjemmefra. Vores komplette guide fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om, hvordan du kan fjerne blokering af streamingwebsteder og selvfølgelig, hvordan du gør det omgå placeringsbegrænsninger uden for dit hjemland!

Først fortæller vi dig, hvad en VPN er, og hvordan det kan hjælpe dig med at fjerne blokering af NOG af streamingplatforme, der er diskuteret nedenfor.

Hvorfor bruge en VPN til at fjerne blokering af streamingwebsteder?

Inden dine drømme om at få adgang til dit yndlingsindhold knuses, har vi en meget enkel løsning, der giver dig mulighed for at streame websteder overalt ved blot at oprette forbindelse til SaferVPN-serveren på det ønskede sted. På den måde får du en ny lokal IP-adresse, der får tv-stationen til at tro, at du i øjeblikket gennemser i deres land og dermed fjerne blokering af deres streaming-indhold. Med lidt teknologisk magi har du fuld adgang til ethvert geobegrænset materiale.

I slutningen af ​​denne blog giver vi dig trin-for-trin-instruktioner til at aktivere din VPN.

Fjern blokering af streamingwebsteder: De seneste tv-episoder

Én ting, du måske går glip af, mens du rejser er dine foretrukne tv-shows. Måske var du midt i en sæson, eller en ny episode af dit yndlingsprogram kommer til at blive frigivet, mens du er væk. Desværre vil du hurtigt indse, at når du forlader dit hjemland, er nogle af dine foretrukne streamingwebsteder muligvis ikke tilgængelige i udlandet.

For eksempel er HBO bredt kendt for at byde på nogle af vores foretrukne shows, såsom Game of Thrones. Deres OTT-platform, HBO Now, er perfekt, da det giver dig mulighed for at nyde al deres programmering og livepremiere på enhver enhed uden et kabelabonnement. (De giver dig endda en gratis måned til at starte!)

Men hvordan kan du fjerne blokering af streaming af webstedsindhold som HBO Now, når det kun er tilgængeligt i USA? Heldigvis, alt hvad du skal gøre, er at klikke for at forbinde din SaferVPN-app, vælge USA og poof! Du er “i USA!” Problem løst.

Bortset fra HBO Now, kan du også fange nogle af dine foretrukne shows ved hjælp af DISH Network’s SlingTV. Denne kabelskæringsservice inkluderer en HBO-kanaludvidelse, gratis 7-dages prøveperiode og bedst af alt, ingen kontrakt. Find ud af mere i vores blogindlæg Sling TV: Få adgang til den ultimative snitskæreservice overalt.

Gå aldrig glip af de store øjeblikke

Hvert år er der masser af prisudstillinger, sportsbegivenheder og måske endda politiske begivenheder, som du bare ikke ønsker at gå glip af. Uanset om du live-streaming af disse begivenheder eller blot indhenter dem, du har gået glip af, vil SaferVPN sikre dig, at du altid har adgang til at fjerne blokering af streamingwebsteder og til andet geo-begrænset eller censureret indhold.

Mange nyligt populære tv-begivenheder har brugt Twitter-streams, så folk fra hele verden kan følge festlighederne. Du skal blot søge efter begivenheden, der udsendes, og deres tilknyttede side vil ofte tilbyde en bestemt strøm under fanen “Øjeblikke”.

Derudover tilbyder mange prisudstillinger såsom Academy Awards og Golden Globes streaming-websteder og apps som WATCH ABC-appen og NBCs TV-app. Disse eliminerer behovet for at være forbundet til lokalt tv. Men mange af disse sider begrænser din evne til at se disse begivenheder på grund af geobegrænsninger, hvilket betyder, at du har brug for en VPN for at fjerne blokering af streamingwebsteder som disse.

Lær noget nyt

En af de ultimative frynsegoder ved teknologiske fremskridt er muligheden for adgang til alskens information og indhold, så du kan lære noget nyt, når du vil – og nogle gange endda gratis!

Hvis du har lagt mærke til den bredt stigende stigning i cyberbrud, så tjek vores Top 10 cybersikkerhedskurser! Der er mange onlinekurser, der tilbyder træning, og nogle gør endda medarbejderbaseret uddannelse for at hjælpe dig med at beskytte dig.

For en bredere vifte af emner, tjek disse onlinekurser og find det nøjagtige indhold, der opfylder dine behov:

 • Khan Academy leverer indhold oprettet af virkelige eksperter, så du kan lære næsten alt gratis.
 • Udemys online læringsmiljø består af 14 millioner studerende og tilbyder dækning af 42.000 forskellige kurser, hvilket gør det til en levedygtig mulighed for at lære nyt materiale.

En anden unik platform til at lære noget nyt er gennem Google play-podcasts. Tjek at lære noget nyt, ting du skal vide, eller hvordan man gør alt for let at lære mange nye ting med et klik på en knap. Alt hvad du skal gøre er at bruge en VPN til at fjerne blokering af streamingwebsteder og åbne dig selv for en helt ny verden af ​​viden!

Fjolle rundt

Hvis du vil fjerne blokering af streamingwebsite-spil, der er begrænset på grund af censur i visse lande, eller som er utilgængelige bag firewalls, giver SaferVPN dig mulighed for at omgå disse spilbegrænsninger og få adgang til ethvert spil, hvor som helst. Du kan endda få adgang til spil, der har tidligere udgivelsesdatoer i andre lande!

Derudover indeholder mange konsoller personlige oplysninger, som du muligvis ikke ønsker, at andre skal få adgang til. Du kan bruge VPN på din PS3, PS4, Xbox og andre internet-tilsluttede konsoller til at fjerne blokering af streamingwebspil, mens du holder dine detaljer private. Vidste du for eksempel, at når folk begyndte at bruge Pokemon Go-appen, bekræftelse gennem din Google-konto gav virksomheden FULL adgang til dine personlige oplysninger ?! Dette betød, at enhver med adgang til spillets servere også havde adgang til dine private detaljer – inklusive e-mail, fotos og navigationshistorik. Heldigvis beskytter en VPN dig mod alle disse personlige sikkerhedsmæssige problemer!

Hvis du er en aktiv bruger af den sociale videoplatform, Twitch, skal du også overveje at bruge en VPN. Webstedet har 10 millioner streamere fra hele verden, som samler, ser og interagerer med andre brugere. På grund af dette er det vigtigt at beskytte dit internet-privatliv for at forhindre potentielle hackere og snoopere i at få adgang til dine personlige oplysninger.

Gå aldrig glip af et spil

Hvis du søger at nyde dine yndlings sportsbegivenheder, mens du rejser, skal du ikke lede længere. Vi har samlet alt hvad du har brug for straks at fjerne blokering af live sportsstreaming.

Nyttige streaming-sportsguider:
Basketball: NBA Streaming, Mars Madness, NBA Playoffs og finale
Cricket: Cricket World Cup
Fodbold: NFL LiveThe Super Bowl
Ishockey: verdensmesterskabNHL Game Center
Racing: Formel 1 verdensmesterskab
Rugby: verdensmesterskab
Fodbold: Champions League, italiensk serie A, spansk La Liga, tysk Bundesliga, Premier League, Brasilien verdensmesterskab, UEFA Champions League, engelsk Premier League
Tennis: Australian Open Live, French Open

For yderligere pengebesparende tip, se vores blog Bedste sportsstreaming-tilbud, der beskriver nøjagtigt, hvordan en VPN kan give dig det bedste tilbud, når du køber streaming-pakker!

Hold dine ører glade

Inden du gør dig klar til at nyde ikke-blokerede streamingwebsteder til musik, er her en nyttig oversigt over de bedste streaming-musiktjenester:

PandoraSpotifyiTunes RadioApple MusicGoogle Play SoundCloud
PrisUS $ 4,99 / mUS $ 9,99 / mUS $ 24,99 / åUS $ 9,99 / m eller US $ 99,99 / åUS $ 9,99 / mGratis at lytte, betale for at uploade
Geo tilgængelighedKun USA, AUS, NZAmerika, Europa, OceanienMange begrænsningerKun USAMange begrænsningerBlokeret i Kina & Kalkun
Annonce-understøttet gratis versionJaJaJa (radio)IngenIngenGratis at lytte
Bibliotek1,5M + sange15M + sange40M sange20M sange22M + sangeBrugernes bibliotek
Offline-mulighedIngenJaJaJaJaIkke inden for ca.

*Bonus
Glem ikke at du kan finde mest musik og oprette dine egne spillelister på YouTube. Det tilbyder også forskellige blandinger, ligesom på radioen. Læs vores fulde guide om, hvordan du fjerner blokeringen af ​​YouTubes streamingindhold overalt i verden.

Hvis din foretrukne streamingplatform ikke tilbydes i dit nuværende område, skal du ikke bekymre dig! Det er utroligt let for at nyde ikke-blokeret streaming af webstedets musik: Vælg blot den ønskede musiktjeneste, og brug SaferVPN til at ændre din placering og fjerne blokering af musik overalt.

Se processen selv i vores korte video, eller læs trin-for-trin-instruktionerne længere nede.

Nyttige streaming-indholdswebsteder

Her er nogle af de mest populære streaming-indholdswebsteder for at sikre dig, at du aldrig går glip af noget af dit yndlingsindhold! Alt hvad du skal gøre er at bruge en VPN til at fjerne blokering af streaming-websteder hver dag.

 • SlingTV giver abonnenter mulighed for at se masser af kabel-tv-kanaler (ESPN, CNN, TNT, HGTV osv.) På et ubegrænset antal enheder for kun $ 20 om måneden! Og selvom denne service drives af Dish, behøver du ikke et parabol-abonnement. Men hvis du er uden for USA, bliver du nødt til at bruge en VPN for at få adgang til SlingTV’s indhold! Prøv deres 7-dages prøveversion og se, om denne service er perfekt til dig.
 • Et andet stort TV-alternativ, der koster dig kun 35 $, er Chromecast. Denne enhed giver dig mulighed for at streame alt dit yndlingsindhold fra mange af dine yndlingsapps og i det væsentlige omdanne ethvert TV med en HDMI-indgang til et Smart TV!
 • HBO GO, som tidligere kun tilbød service gennem en eksisterende amerikansk tv-udbyder, tilbyder nu planer uden placeringsbegrænsninger! Hvis du er nysgerrig efter at prøve det, tilbyder de en gratis prøveperiode på 30 dage, når du har tilmeldt dig gennem en af ​​deres deltagende udbydere.
 • Med BBC iPlayer kan du streame BBCs eksklusive film, shows og shorts specifikt til iPlayer, men det kan kun fås adgang til udlandet, mens du bruger en VPN. Løsning af geo-begrænsningsproblemet er lige så let som et enkelt klik ved hjælp af SaferVPN.
 • Ved hjælp af Kodi-appen kan du få adgang til videoer, musik, podcasts og endda tv via lokale medier og netværkslagringsmedier såvel som internettet. Kodi tilbyder uendelige tilføjelser, der giver dig adgang til utroligt indhold til gratis!

Trin for trin VPN-aktiveringsvejledning

Ud over at aktivere din evne til at omgå geo-begrænsninger, skjule din internettrafik og fjerne blokering af streamingwebsteder, få adgang til censureret indhold, er VPN også et must-have sikkerhedsfunktion, som absolut alle har brug for!

Med en VPN kan du springe ondsindede tredjepartsoverførsler og fjerne blokering af streamingwebsteder på den mest sikre måde.

Her er 3 enkle trin for at sikre, at du har automatisk sikkerhed:

 1. Download og installer SaferVPN. Tjek vores gratis 24-timers prøveperiode for at komme i gang.
 2. Kør SaferVPN og opret forbindelse til en server, hvor den tv-station, du vil streame fra, er placeret.
 3. Gå til din tv-selskabs websted, og start streaming i dag!

Skærmbillede 2017-01-22 kl. 17.51.46

Hvis du ikke endnu har SaferVPN, skal du få et abonnement i dag (vi tilbyder en 14 dages pengene-tilbage-garanti – så har du intet at tabe!) Eller prøv SaferVPN gratis så du kan fjerne blokering af streamingwebsteder og nyde en ubegrænset verden af ​​ikke-blokerede streamingwebsteder og underholdning.

Har du flere spørgsmål om at fjerne blokering af streamingwebsteder, hvad kan du få adgang til, og hvordan SaferVPN fungerer? Opret forbindelse med os på sociale medier eller skyde os en e-mail på [email protected] Vi er her for dig døgnet rundt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map